Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In sportcafé ’t Vaartje won Hans de Jong het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In de finale was hij te sterk voor Erwin van Riel. Het werd 4-2. In de halve finale versloeg Erwin de kampioen van de afgelopen keren: Ton Kemmeren met 3-1. Hans was hier te sterk voor Goof Verbunt. Het werd een nipte 3-2 overwinning. In de verliezerronde ging de titel naar Pim Bollen. Hij won met 3-0 van Nick Dirven.  Goossens/De Jong koppelkampioen

In het koppeltoernooi ging de titel naar Wesley Goossens en Hans de Jong. Zij wonnen onder meer de finalepartij met 3-0 van Pim Bollen en Erwin van Riel. Hierna volgden de koppels Jordan Marijnissen en Goof Verbunt en Nick Dirven en Wilma Kemmeren.
Liefst vier 180-ers! Het toernooi kende een bijzonder hoogniveau. Kersverse vader Pim Bollen gooide liefst drie keer een 180er en Hans de Jong liet er ook nog één voor zich noteren. De hoogste uitworp kwam op naam van Erwin van Riel met een fraaie uitworp van 100. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 3 januari.
West-Brabantse Darts Federatie:
‘t Vaartje pakt  opnieuw winst
In Breda won team ’t Vaartje met 3-6 van team The Maniacs. Na de singlepartijen was het al 1-3. Winst was er voor Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Goof Verbunt. Davey Danyluk moest een nederlaag incasseren. Drie van de vier koppelpartijen werden vervolgens in winst omgezet. De teamronde ging naar de gastheren. Patty v.d. Wiel had nog een mooie 105 finish. Door dit resultaat is het gepromoveerde team uit Dongen-Vaart nu zelfs opgeklommen naar de achtste plaats. Hier had niemand voorafgaande aan deze competitie durven dromen.
Aankondigingen
Vaarts Eindejaars-dartstoernooi
Inmiddels is de organisatie van het traditionele Vaarts Eindejaarstoernooi in volle gang. Het toernooi wordt gehouden op zaterdagavond 27 december 2014. Het verdient aanbeveling om deze datum al vast in de agenda te noteren. Het betreft een single-toernooi. De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de Vaart of Klein-Dongen of die er geboren zijn. Ook darters die gooien bij een team, die als thuishaven ’t Karrewiel, de Dreef of ’t Vaartje, mogen hier aan mee doen. Dit jaar vindt deze wedstrijd plaats in sportcafé ’t Vaartje (tel: 0162-312275).