WMC-Media, uw partner in webdesign!

Foto:

Dongen heeft sinds januari 2013 een nieuw bedrijf erbij, genaamd: WMC-Media. Dit bedrijf verzorgt verschillende internetdiensten, zoals het ontwikkelen van websites, webshops of huisstijlen (zoals logo, visitekaartje etc). WMC staat voor Webdesign, Maatwerk en Conceptontwikkeling, wat wil zeggen dat het bedrijf ontzettend breed inzetbaar is. Een website is natuurlijk een must voor uw bedrijf. Het is het visitekaartje van uw onderneming, de kers op de taart. Wanneer mensen uw bedrijf zoeken, is het eerste wat ze doen; uw bedrijfsnaam googelen om op uw website te zien wat uw bedrijf te bieden heeft.

U vraagt zich nu misschien af, wat is het voordeel van dit bedrijf tegenover andere internetbedrijven? Die vraag legden we voor aan de eigenaar van het bedrijf, Jeremy Evers, “Wij ontwikkelen het product op maat, dus alle wensen van de klant worden tot op de detail in het product verwerkt. Ook ‘gooien’ concurrenten de klant na oplevering in het diepe, wat WMC-Media absoluut niet doet! Wij steunen de klant kosteloos met het product en zorgen voor het behalen van zijn/haar doel.”, aldus Jeremy. Een aantal duidelijke pluspunten van WMC-Media dus.
Kwaliteit en succes
WMC-Media denkt dan ook enorm goed mee met elk project. Wanneer u dus een project bij dit bedrijf uitbesteedt zullen ze met u meedenken, brainstormen en advies geven. “Een tevreden klant en een website die goed loopt, dat is het mooiste wat er is. Wij zijn niet zomaar een webdesignbedrijf, wij zorgen voor kwaliteit en succes.”, vertelt Jeremy.
Niet duur
Als laatste voegt Jeremy toe: “Een website kan heel simpel, maar ook heel uitgebreid. De meeste mensen denken meteen dat een website een enorme investering is, terwijl een website helemaal niet duur hoeft te zijn!”.
Sinds kort is WMC-Media verhuisd naar de Lage Ham 190-192, ga gerust eens een keertje langs, de koffie staat klaar!
Contactgegevens:
W: www.wmc-media.nl
T: 06-36 51 97 49