Heel Dongen bakt….

Vrijdagmiddag was het eindelijk zover. De winkel van PersonalTouch Cakes van onderneemster Conny Algra-Ligtenberg  werd geopend en daarvoor was er een speciale gast naar Dongen gekomen. Niemand minder dan meester patissier Robèrt van Beckhoven mocht de officiële openingshandeling verrichten. In een korte openingsspeech stak van Beckhoven zijn bewondering voor het vakmanschap van Conny niet onder stoelen of banken. Conny Algra-Ligtenberg heeft diverse cursussen gevolgd bij de meester en daar waren haar kwaliteiten al ruimschoots opgevallen. Van Beckhoven overlaadde haar dan ook met complimenten. “Bij sommige dingen die jij maakt vraag ik me wel eens af: hoe doe ze het?”  Conny Algra-Ligtenberg heeft diverse cursussen gevolgd bij de meester en daar waren haar kwaliteiten al opgevallen. Van Beckhoven overlaadde haar dan ook met complimenten. “Bij sommige dingen die jij maakt vraag ik me wel eens af: hoe doe ze het. En nu kan heel Dongen meegenieten van jouw vakmanschap. Heel veel succes!”

Een groot aantal Dongenaren genoot daarna van een demonstratie van Robèrt van Beckhoven en de gezellige ambiance in de winkel. dongen.nieuws.nl was er natuurlijk bij en maakte een sfeerreportage (zie fotoreeks boven).
De winkel aan de Ariënsstraat 1-03 is open op donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00  tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdagmiddagen kunt u bij PersonalTouch Cakes  terecht voor kinderfeestjes.