Jochem Nooyen neemt u mee in zijn magische wereld

Foto:

Vrijdag 10 oktober a.s. komt Jochem Nooyen naar De Cammeleur in Dongen met zijn magische show ‘Sporen van een illusionist’. Jochem Nooyen laat in zijn voorstelling theatraal illusionisme zien. “Een verhalende vorm van illusionisme waarin de illusionist u meeneemt in zijn wereld. De illusionist leest uw gedachten en zal de gehele zaal ongemerkt beïnvloeden zodat iedereen tegelijk dezelfde keuze maakt.”

Sporen van een illusionist vertelt het verhaal van een jongetje dat nergens bij hoort. Buitengesloten en gepest vanwege zijn motoriek fantaseert hij dat hij kan vliegen. Dat hij dingen in rook kan laten opgaan. Of dat hij gedachten kan lezen. De hoofdpersoon ontdekt dat we soms meer kunnen dan we denken. Sporen van een illusionist is een zoektocht naar de grenzen van de menselijke mogelijkheden. Wat kunnen we leren? En wat zit er gewoonweg niet in? Een persoonlijke en ontwapenende voorstelling vol magische momenten.
Jochem Nooyen (1980) is acteur en illusionist. Hij is theatermaker en ruim 15 jaar werkzaam als illusionist. In deze voorstelling combineert hij beide disciplines. U kunt hem kennen van ‘De Nieuwe Uri Geller show’ op SBS6. Hij stond bekend als de altijd vrolijke mentalist. Zijn shows worden ook wel beschreven als ‘wonderlijk & humoristisch’!
Vrijdagavond staat De Cammeleur dus in het teken van wonderen en magie! Wilt u dit meebeleven? Kaarten zijn online te bestellen via www.donckhuys.nl/theater/sporen-van-een-illusionist of u kunt deze halen bij De Cammeleur.
Prijs: €15,00
Aanvang: 20:15 uur
Locatie: De Cammeleur, Dongen