Zondagochtend concert Jasper van Rosmalen en Stanislav Jusufovic in De Cammeleur

Foto:

Hoogwaardige muzikale prikkeling voor onze oren. Op zondagochtend 19 oktober nemen Jasper en Stanislav ons mee op een muzikale reis van 50 minuten. Ze nemen ons onder andere mee naar Argentinië voor een portie onvervalste tango.  Hun combinatie van viool en accordeon is onwaarschijnlijk intens. Een intiem concert in een kleine zaal van de Cammeleur.

Jasper van Rosmalen kreeg op achtjarige leeftijd zijn eerste vioollessen. In 2000 werd hij toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium Den Haag en studeerde in 2006 cum laude af. Jasper speelde in diverse orkesten zoals o.a. het Koninklijk Concertgebouw Orkest en het Metropole Orkest. Bijzondere concerten speelde in Carnegie Hall, New York en in Israel tijdens een vreedzaam protest concert tegen onderdrukking bij de muur in het Palestijnse Bethlehem. 
Ook in de lichte muziek is Jasper zeer actief. Hij begeleide door de jaren heen eigenlijk alle Nederlandse artiesten van naam zoals Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Eric Vloeimans, Racoon, Ilse de Lange, Bløf, Doe Maar, Roel van Velzen. Maar ook internationale artiesten als Bono(U2), Lionel Richie, AllJarreau, Tori Amos en Janis Ian. Sinds 2008 speelt Jasper vast in de liveband van Guus Meeuwis tijdens de jaarlijks terugkerende “Groots met een zachte G” concerten in het Eindhovense Philips stadion.
Stanislav Jusufovic is geboren in een klein dorp in het zuidoosten van Servië. Op zijn 11de begon hij met accordeonles bij docent Jasko Ramic. In december 2004 verhuisde hij naar Nederland waar hij aan de Fontys Conservatorium te Tilburg met succes afstudeerde. Stanislav Jusufovic heeft tot nu toe diverse prijzen gewonnen in accordeonconcoursen zoals: De Eerste Prijs van De Coupe Mondiale 2007 in Washington. De eerste prijzen op diverse nationale concoursen in Nederland. In 2011 won hij De Publieksprijs van het Grachtenfestival conservatoria concours in Amsterdam. Op dit moment is hij actief als uitvoerend musicus, als solist, als gastaccordeonist bij diverse gezelschappen en docent. Daarnaast maakt hij nationaal en internationaal furore met zijn band “Over de Balk”.
Deze twee zeer getalenteerde mannen spelen zondagochtend 19 oktober speciaal voor u op het podium van De Cammeleur in Dongen, waar ze u zullen verrassen met hun prachtige samenspel van viool en accordeon.
Voor het bestellen van kaarten KLIK HIER 
Datum: zondag 19 oktober 2014
Locatie: De Cammeleur
Aanvang: 11:00 uur
Prijs: €12,50