Pater Moeskroen bij Janssen & Janssen

Foto:

De Nederlandstalige pop-folkband Pater Moeskroen, bekend van de hits Roodkapje, Hela Hola, Laat maar Waaien en Joost, gaat dit najaar de planken op voor exclusieve pub-shows door het hele land. In een zestal krappe pubs en zalen zal de band unieke shows verzorgen die terug gaan naar de Keltische sound van de band. Zaterdag 4 oktober staan de Paters op het podium van Eetcafé Janssen & Janssen. Pater Moeskroen’s Pubtour 2014 zal bol staan van folk, bier en maar ook van afscheid! 

Marcel Sophie en zijn laatste tour
De pubtour krijgt een speciaal randje want, Marcel Sophie, de man van elastiek met de “karakteristieke kop” en voor velen de belichaming van Roodkapje, heeft besloten met zijn gezin het geluk te gaan beproeven in Engeland. Tijdens de Pubtour 2014 wil hij nog 1x samen met de band vlammen. Na de pubtour gaat de band in hernieuwde samenstelling verder met haar 12e theatertour Vagebond. 
Vagebond en Jeroen Goossens
Lead-zanger Bart Swerts geeft aan zijn compaan Marcel op het podium te gaan missen, maar kijkt er naar uit de nieuwe theatertour,  die in januari 2015 van start gaat, in te zetten met frisse nieuwe inbreng. Voor de voorstellingen van Vagebond zal niemand minder dan Jeroen Goossens de band komen versterken. Jeroen maakte van 1999 tot 2006 deel uit van Pater Moeskroen en is een virtuoos op een werkelijk ongekend aantal blaasinstrumenten.
Meer informatie
Kaarten voor het optreden bij Janssen & Janssen zijn verkrijgbaar aan de bar. In de voorverkoop kosten de kaarten € 12,50, aan de deur €  14,00. Voor meer informatie over de band, hun agenda of de pubtour kunt u terecht op www.patermoeskroen.nl of www.facebook.com/patermoeskroen