Herfstconcert Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied” 

Op zondag 5 oktober a.s. organiseert het Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied” in samenwerking met Fred en Petra Heijne van café en zalencentrum de Viersprong het Herfstconcert.Er wordt gestreefd er een hele gezellige, sfeervolle maar vooral muzikale herfst middag van te maken, met een hapje en een drankje.

Met medewerking van:
Oud Bruin en Jong Belegen uit Steenbergen.
We hebben voor deze naam gekozen omdat we oude bruine smartlappen  en jong belegen levensliederen zingen. Wij zijn opgericht in 2001. We repeteren om de week in Café de Joosse in Steenbergen. Onze dirigent is Steph Oerlemans en we worden begeleid door 3 accordeonisten. Wij zijn een groep enthousiaste mensen, die graag samen zingen maar vooral houden van heel veel gezelligheid. We treden op bij verschillende evenementen, maar zingen ook met veel plezier in bejaarden en verpleegtehuizen. En we hebben met veel succes 5 grote producties gedaan. De repetities voor onze volgende productie zijn in volle gang. U bent welkom voor: Een rondje Nederland op 10 en 11 april 2015.
Meer informatie en foto’s vind u op onze website: www.oudbruinjongbelegen.nl
Mades Meezingkoor uit Made:
Mades Meezingkoor bestaat sinds december 2006. Het repertoire bestaat uit populaire liedjes in verschillende talen. Het Mades Meezingkoor wil zich onderscheiden door bij een aantal liedjes passende choreografie in te studeren. De teksten van de liedjes worden dmv beamers gepresenteerd op schermen zodat het publiek de liedjes mee kan zingen. 
Het Mades Meezingkoor bestaat uit ruim 30 leden en wekelijks wordt er op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur gerepeteerd in het Grand Café van De Korenbeurs in Made. 
Jaarlijks verzorgt het Mades Meezingkoor tussen de 20 en 25 optredens. Het koor staat onder leiding van Joke Smolders en muzikant is Cor Kuijer.
Op donderdagavond 4 december a.s. staat de jaarlijkse open-repetitie-avond weer op de agenda en op zondag 29 maart 2015 wordt weer het Meezingfestijn gehouden. U bent hierbij allen van harte welkom!
Nieuwe leden zijn altijd welkom. Kijk voor meer informatie op www.madesmeezingkoor.nl
Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied”
Bij Gezelligheidskoor ”Dongens Levenslied” staat gezelligheid meer als hoog in het vaandel. Dat is zeker niet te veel gezegd. Al vele jaren organiseren zij het Lenteconcert, het Herfstconcert en het Nieuwjaarsconcert in samenwerking met Fred en Petra Heijne  van café en zalencentrum “de Viersprong” Het koor staat onder leiding van  Wouter Kwakernaat.
Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied” heeft in de loop der jaren alle verwachtingen overtroffen. Het repertoire van het koor is een schot in de roos. Vooral het zingen van sfeerliedjes, levensliedjes, meezingers en ‘evergreens’, valt goed tijdens de vele optredens.Het koor zingt, met veel enthousiasme, liedjes van, onder meer, Vicky Leandros, Frans Bauer, Jan Smit, Benny Neijman, Frans Duijts, Gerard Joling, Adele, Andre van Duin en Django Wagner. 
En natuurlijk, niet te vergeten, een aantal liedjes van Marianne Weber. Je kunt het niveau van het koor hoog noemen. Daarnaast is het koor zeer ambitieus. De drang om te presteren is bijzonder. Een selectief samengestelde club van technici is bij elk optreden aanwezig met professionele geluidsapparatuur. De teksten van de liedjes zijn voor het koor en vaak ook voor het publiek, te zien op een beamer. Op deze manier kan iedereen tijdens de optredens meezingen.
Het koor treedt graag op bij verschillende evenementen, feesten, partijen en recepties. Het koor heeft tijdens haar  12.,5  jarig bestaan al vele hoogtepunten meegemaakt, zowel in Dongen als ver daar buiten. Een optreden van Gezelligheidskoor ”Dongens Levenslied” zal voor jong en oud, voor iedereen die houdt van gezelligheid en sfeer, nog lang in herinnering blijven. Zeker ook deze middag, tijdens het Herfstconcert  2014, zal het koor samen met zang, muziek en gezelligheid weer zorgen voor een onvergetelijke middag.
Voor meer info: www.dongenslevenslied.nl