Wereldweek voor eerstejaars op het Cambreur College

Foto:

Op maandag 22 september begint voor de eerstejaars leerlingen van het Cambreur College de inmiddels bekende Wereldweek : een week vol met activiteiten met als thema wereldculturen. Veel gastdocenten die  de leerlingen  laten kennismaken met typische kenmerken van hun cultuur zullen die week op gebouw C aan de Bolkensteeg te vinden zijn. 

In tegenstelling tot voorgaande jaren is er geen markt meer op vrijdagochtend maar geven de leerlingen op donderdagavond 25 september in theater DE WERELD een spetterende presentatie van hetgeen zij die week in diverse workshops geleerd hebben. Zuid-Afrikaanse dans, veel muziek, een djembesessie, een modeshow en nog veel meer optredens zullen deel uitmaken van deze theatershow. 
Tijdens deze avond zullen tevens de door de leerlingen in de creatieve workshops gemaakte artikelen te koop worden aangeboden. Voor de sponsorloop, die ook die week gehouden wordt, zullen de leerlingen komende periode naarstig op zoek gaan naar mensen die hun financieel willen ondersteunen. Stel hun niet teleur als ze bij u aankloppen! De opbrengsten uit de Wereldweek zullen weer gedoneerd worden aan Vluchtelingenwerk Nederland.
Theater DE WERELD  is te bewonderen op donderdagavond 25 september om 19.00 uur in de aula van gebouw A. De zaal is open vanaf 18.30 uur.Kaartjes à 2,50 euro zijn te verkrijgen op donderdagavond aan de zaal.Het Cambreur College nodigt u van harte uit!