Laatste kaarten voor Preview avond in de Cammeleur

Foto:

Op vrijdag 12 september wordt het theaterseizoen 2014-2015 van Donckhuys feestelijk geopend in de Cammeleur. Maar liefst acht artiesten geven op deze avond een klein voorproefje van hun voorstelling  die later in het seizoen zal plaatsvinden. Drie namen mogen we alvast verklappen. Zo zal de bekende cabaretier Mark van de Veerdonk een gedeelte uit zijn nieuwe voorstelling ‘Tof’ op de planken brengen. Ook is er Wim Daniels, de neerlandicus die bekend staat om zijn vaak gedenkwaardige intermezzos bij Pauw en Witteman en Knevel en van den Brink. Verder valt er onder meer te genieten van  schrijver, cabaretier en  docent Johan Goossens. Naast de vele voorstellingen op deze avond zijn er hapjes en drankjes, en uiteraard is er live-muziek! Kortom, een heerlijk verzorgde avond!

De optredens beginnen om 20.00u, de Cammeleur gaat open om 19.15.  Wilt u verzekerd zijn van een plaats voor dit spektakel dan kunt u kaarten bestellen op de website (www.donckhuys.nl) of bij de Cammeleur aan de bar. De belangstelling voor deze avond is dermate, dat de laatste kaarten nu in de verkoop zijn. Wees er dus snel bij want vol = vol.
Verder kunt u alléén tijdens deze avond gebruik maken van een zeer aantrekkelijke early bird korting bij het kopen van uw tickets, u ontvangt namelijk 20% korting op uw gehele besteding. De korting wordt gegeven op heel veel voorstellingen!