A.s. Zondag Open dag Van Gils Sport & Fitness

Foto:

Deze zondag 31 augustus 2014 start Van Gils Sport het nieuwe sportseizoen met de open dag. Maak deze dag kennis met onze unieke en meest effectieve trainingen voor jong en oud. Profiteer daarnaast van onze startersactie: 1 maand gratis sporten en geen inschrijfgeld!

Judo, Karate-do en nunchaku-do
Ook het nieuwe budoseizoen gaat weer van start. Een ideaal moment voor de kinderen om te starten met 1 van deze Oosterse sporten waarin zelfverdediging en discipline centraal staat. Van Gils Sport biedt deze sporten al ruim 25 jaar aan. Vanaf de leeftijd van 4 jaar kunnen de kinderen al deelnemen aan een proefles judo. Aan nunchaku-do en karate-do kun je vanaf de leeftijd van 7 jaar deelnemen.
Progress fitness 2.0: Nieuw, uniek en succesvol.
Van Gils Sport biedt hiermee een nieuwe manier van effectief trainen waarbij beleving en resultaat centraal staat. Door in kleine groepen personal training aan te bieden in verschillende fasen is het geschikt voor iedereen die zijn fysieke doelen wil behalen. De hele dag zijn er verschillende proeftrainingen waaraan je kunt deelnemen.
Groepslessen
Tot slot biedt Van Gils Sport en Fitness een aantal groepslessen aan. 5 verschillende groepslessen op muziek: Bodyshake (buik/rug), Club Power (krachttraining), TACOYO (body & mind), spinning en Club Fit. Daarnaast kun je ook onze BOOTCAMP trainingen, Jeugdfitness vanaf 12 jaar, Fifty Fitness (ouderen) en Freerunning ervaren. Kijk voor het programma van onze open dag, ons sportrooster en meer informatie op onze NIEUWE website: www.vangilssport.nl. Tot zondag!