Concert ‘Aan de Vaart’ door fanfare St. Hubertus

Foto:

Vrijdagavond 4 juli sluit fanfare Sint Hubertus het muzikale jaar af met een openluchtconcert. De locatie is het schoolplein van de St. Agnesschool gelegen direct aan het water van de Vaart en vandaar de naam van het concert. Op het programma staan een aantal gevarieerde muziekstukken en de fanfare speelt uiteraard in op het succes van het Nederlands elftal op het wereldkampioenschap met enkele voetbalnummers. 

Jeugd 
Een aantal leerlingen van de Sint Agnesschool doet mee aan een project van de fanfare en krijgt sinds een paar maanden muziekles. Eerst tijdens repetities bij de fanfare zelf en daarna via het Kunstpodium. Ze hebben tijdens de lessen samen een muziekstuk ingestudeerd en willen dat deze avond graag laten horen.
IJscoman 
Natuurlijk rekenen de leden van de fanfare op een mooie zonnige avond. Daarom is er een ijscoman uitgenodigd, die voor ieder kind een gratis ijsje komt brengen. De kinderen van de St. Agnesschool hebben hiervoor een bon gekregen, de overige kinderen krijgen die ter plaatse. Het concert begint om 19.00 uur en zal een uurtje duren.