Afsluiting ‘Dongen Beweegt tegen Kanker’ met Sjeng Schalken

Foto:

De maand juni stond in het teken van Dongen Beweegt tegen Kanker. Onder dit motto is iedereen die woont, werkt of sport in Dongen, Klein-Dongen-Vaart en ’s Gravenmoer, opgeroepen om in de maand juni mee te doen met activiteiten die als doel hadden: samen gezond bewegen en samen geld inzamelen voor KIKA (Kinderen Kankervrij). Zondag 29 juni wordt de actie afgesloten met een tennisclinic door Sjeng Schalken.

Activiteiten en acties die in het teken van Dongen Beweegt tegen Kanker stonden:
 Dongen Fietst tegen Kanker: diverse fietstochten
 Diverse trainingen bij Jeffrey’s Fitness
 Team ’t Halve Zolenlijntje deed mee aan Roparun
 Jeugdtennistoernooi Bas Dongen
 Scholierenloop Dwars Door Dongen
 WK-voetbal fan armbandjes bij de Bruna
 Wandeltocht met wandelgroep ‘Een a drie uur gaans’
Voor alle acties/evenementen geldt dat er op diverse manieren geld is ingezameld. Dat kan zijn door sponsoring, inschrijfgeld, verkoop van consumpties, loterij, etc.
Afsluiting bij TC Bas Dongen
Op zondag 29 juni wordt Dongen Beweegt tegen Kanker met diverse activiteit afgesloten bij TC Bas Dongen. De activiteiten zijn bedoeld voor alle Dongenaren (ook niet-leden). Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:
11.00 uur Ouder-kind tennistoernooi
15.00 uur Tennisclinic door Sjeng Schalken en trainers Bas Dongen
17.00 uur Bekendmaking totaalopbrengst Dongen Beweegt tegen Kanker door ex-proftennisser Sjeng Schalken in het bijzijn van wethouder Piet Panis, Marcel van Hattum (Dongense Sportfederatie), René Roovers (Dongen Fietst tegen Kanker)
17.15 uur Barbecue
Foto: Tim Parker