Harmonie Aurora geeft WK stoeltjesconcert.

Foto:

Op dinsdag 1 juli, op het veldje tegenover de Viersprong,  zal er een muzikaal optreden zijn van het entree-orkest en het groot orkest van Harmonie Aurora met een leuk swingend programma. Er zal een gezamenlijke afsluiting zijn met medewerking van het publiek (u/ jij dus!). Deze staat in het teken van het WK voetbal. Om 19:45 uur zal het programma beginnen en het duurt ongeveer tot 20:30 uur.

Iedereen is welkom!  Als je wilt zitten, moet je zelf een klapstoeltje meenemen (letterlijk is een stoeltjesconcert een concert waar zelf een stoeltje wordt meegenomen). Je kunt er ook voor kiezen om een picknickkleed mee te nemen waar je lekker op kunt zitten en misschien neem je dan ook wel een gevulde picknickmand mee, zodat je niet alleen kunt genieten van muziek, maar ook van een hapje en een drankje.
Aurora nodigt alle kinderen uit (maar als je volwassen bent mag het ook hoor) een eigen muziekinstrumentje mee te nemen. Dit is nodig tijdens het laatste nummer van het concert, want na al dat luisteren mag er zelf muziek gemaakt worden. Misschien ligt er nog  wel een vuvuzela in de kast van het vorige WK. Verder kan worden gedacht aan een andere toeter, sambaballen, een trommeltje of een fluitje. Er kan natuurlijk ook zelf een instrumentje worden gemaakt! Doe bijvoorbeeld wat rijst in een wc rolletje en sluit dit aan beide kanten af met stevig papier en een elastiekje. Zelfs met een pak hagelslag kun je muziek maken!! 
En verder?
Er is een kleurwedstrijd georganiseerd voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Meedoen en op school geen kleurplaat ontvangen?? Ga naar www.fabeltastico.nl en de kleurplaat kan worden gedownload. Ook liggen er kleurplaten bij  Albert Heijn, Jumbo en Nettorama. De kleurplaat kan worden ingeleverd  tot en met zondag 29 juni 12:00 uur op torenstraat 34 (gewoon door de brievenbus). Er zijn leuke prijsjes te winnen en de prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens het concert