Tijd voor de Duckers Parade 

Foto:

Op zondag 29 juni a.s. staat de zevende editie van de Duckers Parade Dongen (DPD) op het programma: een evenement dat de afgelopen jaren bewezen heeft bestaansrecht te hebben op de – vaak overvolle – evenementenkalender in de gemeente Dongen. De dag wordt gestart met een gezamenlijke brunch voor de ingeschreven bands en de buurtbewoners die zich hiervoor aangemeld hebben. Woningcorporatie Vieya en Café-zalencentrum De Viersprong hebben dit mede mogelijk gemaakt. Tijdens de brunch kan men genieten van de Senioren Harmonie Dongen.

Om 13.00 uur wordt het festival geopend door Feestband De Duckers, de organiserende band, waarna de 18 ingeschreven bands op 5 podia hun optredens zullen verzorgen die middag. Hopelijk onder het genot van een heerlijk zomerzonnetje, dan is het zeker genieten in het parkje nabij Café-zalencentrum De Viersprong aan de Kanaalstaat. Bij slecht weer zal het parkje overkapt worden zodat u ook dan lekker droog van de brunch en de optredens kunt genieten. Er worden dit jaar weer lage podia geplaatst zodat de afstand tussen publiek en bands beperkt blijft. De organisatie wil hiermee nog meer sfeer creëren. 
Dit jaar is er voor de eerste maal een tweede handsmarkt toegevoegd aan het evenement. Voor de kids staat er ook dit jaar weer een springkussen waarop zij zich kunnen uitleven, dus breng de kids gerust mee. De dag wordt afgesloten door de Dongense band CoverUp! zij zullen tot 21:00 uur optreden voor u. Bent u benieuwd welke bandjes zich al aangemeld hebben, of voor verdere info, neem dan eens een kijkje op onze website www.deepeedee.nl Graag tot ziens op de Duckers Parade Dongen zondag 29 juni 2014.