Eindpresentaties dans- en theaterafdeling Het KunstPodium

Foto:

Het schooljaar is bijna afgelopen en over enkele weken begint de zomervakantie! Voor ons reden genoeg om te laten zien wat de dans- en theater/musical leerlingen het afgelopen jaar allemaal geleerd hebben. Met deze eindpresentaties sluiten we het seizoen af. De voorstelling vindt plaats op zondag 22 juni in Het Schouw in Dongen van 12.00 tot 13.00 uur door leerlingen uit Dongen.

Familie, vrienden, maar ook nieuwe leden uit zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken! Wil jij zien hoe het is om op spitsen te dansen? Ben je benieuwd wat je het volgende jaar gaat leren? Of twijfel je nog welke dans het beste bij jou past? De dansafdelingen tonen choreografieën in de stijlen: Klassieke dans, spitzen dans, moderne dans, hip hop lyrical en musical dans. Ook de kleuters van danskriebels laten zien wat ze geleerd hebben.
De musical/ theaterafdeling toont het stuk: “Hoera, wij zijn normaal!”. Een humoristisch liefdesverhaal, geschreven door Isabelle Murg, geïnspireerd op de serie Loenatik. Wie is er gek en wie is er normaal?
Informatie 
De voorstelling vindt plaats op zondag 22 juni in Het Schouw in Dongen van 12.00 tot 13.00 uur door leerlingen uit Dongen en op zondag 6 juli in CC De Boodschap  in Rijen van 12.00 tot 13.00 uur door leerlingen uit Rijen. Kaartjes voor de voorstelling kosten € 5,00. Deze kun je kopen bij de administratie (locatie Dongen) of mail naar [email protected]