Dauwtrappen met fanfare Sint Hubertus

Foto:

Op zondagochtend 25 mei 2014 komen de leden van fanfare Sint Hubertus weer vroeg uit de veren, want het jaarlijkse dauwtrappen staat op het programma. En zoals ieder jaar worden de grote en kleine inwoners van Klein-Dongen-Vaart en overige belangstellenden uitgenodigd om mee te lopen.

We verzamelen om 6.15 uur bij café ’t Vaartje, Vaartweg 137 en lopen via de Gemeenteweg en  Binnenweg naar de rotonde bij café De Dreef, waar we weer omdraaien en tot het huis van de familie van Laarhoven op nummer 29 lopen, waar we omstreeks 7.15 uur denken te arriveren. Daar staat voor iedereen een heerlijk ontbijt klaar
Na afloop marcheren we via de Hoefweg, Vogelenzangweg, Vaartweg, Wildzangweg en Hubertusstraat weer naar ’t Vaartje, waar we omstreeks 9.30-10.00 uur weer terug hopen te zijn, zodat iedereen nog volop tijd heeft om van zijn zondagsrust te genieten.
In verband met het klaar maken van het ontbijt, willen we graag weten op hoeveel eters we ongeveer kunnen rekenen. Daarom verzoeken wij alle deelnemers aan het ontbijt zich  liefst voor 20 mei even aan te melden bij Christel van Laarhoven, telefoonnummer 0162-313089 of via de mail [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen