Live muziek, dans en entertainment tijdens Het KunstPodium festival

Foto:

Noteer zondagmiddag 18 mei in je agenda, want dan organiseert Het KunstPodium van 12.00 tot 16.00 uur het KunstPodium festival in Cultureel Centrum de Schakel in Gilze. Tijdens dit festival zijn er diverse workshops, optredens, entertainment, food, een silent disco en nog veel meer! Kinderen krijgen een gratis ijsje en de toegang is gratis. 

Optredens en workshops
Tijdens het festival kun je gratis genieten van optredens van o.a. popbands en dansgroepen. Ook kun je meedoen aan diverse workshops op het gebied van dans, beeldend en muziek;  zoals Klassieke dans, singer-songwriter, slagwerk ‘Funky Bucket’, schilderen en een speciale workshop basgitaar door Thijs Lodewijk; basgitarist van Wende Snijders en Ellen ten Damme. Bekijk het volledige programma en de tijden op www.hetkunstpodium.nl. 
Special guest Piepschuim
Om 13.30 uur geeft de band Piepschuim een speciaal optreden. Met een enorme dosis energie spelen Cor, Jacco en Robbert een muzikale en hilarische voorstelling. Piepschuim heeft een eigen theatershow en komende zomer staan ze onder andere op het Oerolfestival! www.piepschuim.com.
Entertainment 
Er is veel entertainment voor jong en oud. Zo kun je helemaal uit je dak gaan in de ‘Silent disco’; met een draadloze koptelefoon kun je lekker dansen en je eigen feestje vieren. Ook is er een fotobooth waar je samen met je vrienden foto’s kunt maken en kunt laten printen of op social media plaatsen. Verder is een springkussen op het schoolplein van basisschool de Bolster, kun je je laten schminken, en snackbar Kom d’r in uit Gilze is aanwezig met een snackwagen. Ook bibliotheek Gilze is geopend! 
Win een cursus!
De hele middag is er een informatiemarkt en kun je instrumenten testen en vragen stellen aan de docenten en medewerkers. Als je je op 18 mei inschrijft voor een cursus maak je kans om deze gratis te winnen! Om 15.45 uur worden er drie gelukkige winnaars geloot! 
www.hetkunstpodium.nl