Dikke Banden Race voor de schooljeugd 1e pinksterdag 

De stichting Wielerbelang Dongen heeft voor dit jaar weer de Dikke Banden Race voor de schooljeugd op de kalender staan. Zondag 8 juni op 1e pinksterdag, tijdens de traditionele Ronde van Midden Brabant en het Open Kampioenschap van Dongen, kan ook de jeugd van de basisscholen uit de gemeente Dongen hun fietstalenten tonen. Helmen worden door de organisatie beschikbaar gesteld.

De basisscholen uit de gemeente Dongen ontvangen dinsdag na Pasen een uitnodiging en inschrijfformulier om zich aan te melden op de bekende inleveradressen. Vanwege de renovatiewerkzaamheden aan de Hoge Ham, heeft de organisatie dit jaar de start en finishlijn verlegd naar de Tramstraat ter hoogte van café d’Ouwe Sok. Start categorie 5 -6 jaar: 14.45 uur, start 7-8-9 jaar: 15.00 uur, start 10-11-12 jaar: 15.45 uur. De winnaars worden rond de klok van16.15 uur gehuldigd. Renners die mee willen gaan rijden om het Open Dongens Kampioenschap gaan van start rond 13.30 uur. Deze wedstrijden vinden plaats tussen de passages van de Ronde van Midden Brabant. 
Inleveradressen formulieren: Harm van Rijswijk, Glorieux 16; Sjef Willemse, Kardinaal van Rossumstraat 8; Sjaak van Wandelen, Sluisweg 34; William van Gorkum, Tooropstraat 22 allemaal in Dongen en Zeloo, Hoofdstraat 8 in ’s Gravenmoer.