Tot snel! Maar wanneer precies? Geen idee. 

Foto:

Na twee succesvolle seizoenen van bijna 200 shows door België en Nederland is Jeroen Leenders helemaal klaar voor zijn tweede avondvullende show, ‘’Geen Idee’’. Op zaterdag 12 april komt hij met deze voorstelling naar Dongen.

In vier jaar tijd heeft Jeroen een reputatie opgebouwd die hem vooruitsnelt. ‘Die kerel is echt gek!’ is een veelgestelde diagnose. Hij heeft zichzelf tot doel gesteld zo weinig mogelijk moppen te vertellen. “Ik vertel liever gewoon over mijn werkelijkheid. Maar dan liefst op een zo hilarisch mogelijke manier.” Aldus Jeroen over zijn ultieme streven.
Nu vraagt men naar een opvolger, een nieuwe show en waarover die zal gaan. In alle eerlijkheid; Geen idee. ‘’Geen idee’’ is het eerlijkste antwoord ter wereld en als mensen oprechter zouden zijn, zou je dat vaker als antwoord krijgen. Jeroen is eerlijk en daarom is ‘Geen idee’ dan ook de naam van zijn nieuwe show. Ook al beweert hij zelf dat het eigenlijk nergens over gaat, toch voel je steeds de aanwezigheid van een diepere gedachte die alles met elkaar verbind.
Café The Joker was het toen Jeroen Leenders, een doodgewone taxi- chauffeur in Antwerpen, op 8 juli 2007 voor het eerst op het podium stond. Die eerste keer was het al duidelijk dat zowel het publiek als Jeroen zelf er lol in hadden. Hij nam zich vanaf dat moment voor alleen verder te gaan zolang de mensen en hijzelf er plezier aan blijven beleven. Zeven jaar later is dat nog steeds het geval en dat komt hij laten zien in de Cammeleur. 
Er zijn nog kaarten beschikbaar! Kaarten kosten € 15,- en kunnen gereserveerd worden op www.donckhuys.nl en bij de Cammeleur. Donckhuys heeft ook nog een leuke actie waarbij er twee keer twee vrijkaarten te winnen zijn. Kijk voor informatie over deze actie op www.donckhuys.nl.