Open Dag ‘Centrum voor Mens, Dier & Kunst’ in Dongen

Foto:

Vier ondernemers verhuisden onlangs naar het splinternieuwe Centrum voor Mens, Dier en Kunst, in Dongen. Zij nodigen  u van harte uit voor hun open dag op zaterdag 29 maart van 10.00 – 16.00 uur in de Groenstraat 11a.

Het viertal is werkzaam op verschillende gebieden. Wat ze delen is één familie en de passie voor het leven. Angelique Verschure is counselor. In gesprekken van mens tot mens biedt zij kortdurende psychosociale hulpverlening, bij een ingrijpende gebeurtenis of opgebouwde stress. Specialisatie: slapeloosheid. Voor meer informatie: www.qualitime.org. 
Yvonne Verschure is paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Zij ondersteunt mensen met verschillende werkvormen, waarbij onze natuurlijke, menselijke neiging naar gezondheid en evenwicht de basis is van haar werk. Meer over Yvonne is te vinden op de site www.denatuurbron.com. 
Cindy van Dorst is hondengedragstherapeut. In haar praktijk ‘Dierbare Ontmoetingen’ geeft ze trainingen en therapie gericht op verbetering of herstel van het contact tussen hond en baas. Daarnaast biedt zij begeleiding aan kinderen/jongeren en volwassenen bij (honden)angst. Zie ook  www.dierbareontmoetingen.nl  
Kunstenaar Willy Koenen is gespecialiseerd in ‘Art on Glass’: Een verrassende combinatie van transparante acrylschildering op glas met unieke led-verlichting. Willy maakt ook persoonlijke werken in opdracht. Een voorproefje is te vinden op zijn site www.willykoenen.nl.
Bezoekers van de open dag kunnen de sfeer komen proeven in en rond het centrum, dat bijzonder gelegen is. Daarnaast maken ze kennis met de ondernemers en hun werkwijzen. 
In de praktijk van Angelique zijn voormalige cliënten te gast. Zij vertellen hoe ze de counseling bij Qualitime ervaren hebben. Yvonne zet een belevingswandeling uit, met oefeningen uit de hypnotherapie en braingames, om zo te ervaren hoe onze zintuigen invloed hebben op de hersenen.  Cindy geeft de mini workshop ‘spelenderwijs’ die u samen met uw hond kunt volgen. Daarnaast is er voor de beste speurneus een workshop te winnen, die plaats vindt in de meivakantie. Dus honden zijn, op eigen verantwoording, ook van harte welkom.  Willy exposeert in  zijn atelier  ca. 15 werken ,  nieuwe toepassingen en mogelijkheden om persoonlijke materialen te verwerken in de diverse kunstvormen. 
Elke bezoeker krijgt bovendien een kadobon met korting op het aanbod van één de vier ondernemers. Deze is een jaar geldig en u kunt de bon zelf besteden of aan iemand doorgeven.  
Graag tot 29 maart, namens Angelique, Yvonne , Cindy en Willy bij:
Centrum voor Mens, Dier & Kunst,
Groenstraat 11a, 5102 PA, Dongen