Een groot feest der herkenning in De Cammeleur

Foto:

Op vrijdag 16 mei 2014 gaan in de Cammeleur in Dongen de meest succesvolle cover hits ooit door lokale artiesten worden uitgevoerd, de absolute nummer één van hits der herkenning. 

In samenwerking met de “Nr.1 Band” van Dongen gaat het van begin tot eind genieten zijn van een feest der herkenning. Herkenning van de liedjes die gespeeld worden, maar uiteraard ook van al die lokaal bekende gezichten die op het podium te zien zijn. De avond is opgebouwd uit drie sets van deze band, in iedere set komen alle vocalisten aan de beurt, met de leukste meezingers, rockhits en dance hits van toen en nu. Een avond die zeker een bezoek waard is.
De band die de lokale artiesten begeleidt bestaat uit muzikanten die allemaal weten hoe ze de tent op zijn kop moeten zetten en een goed stukje muziek moeten spelen. Ze begeleidden hiervoor al artiesten als; Frans Bauer, Xander de Buisonjé, Erik Mesie en vele andere Nederlandse artiesten. Maar nu begeleiden zij dus het talent uit Dongen.
De avond begint om 21.00 uur. Kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,- aan de deur. Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar op www.donckhuys.nl en natuurlijk in de Cammeleur.