Spinningmarathon voor KIKA 21 maart in de Vennen. 

Foto:

Op vrijdag  21 maart organiseert ‘Dongen fietst tegen kanker’ samen met de Vennen weer de jaarlijkse spinningmarathon.  De eerste ronde start om 18.30 uur en het einde is om 22.30 uur.  Men kan inschrijven voor de gehele 4 uur, als team individueel, maar ook deelnemen voor 1, 2 of 3 uur is mogelijk. Het wordt een avond vol sportieve actie waarbij het gehele inschrijfgeld gedoneerd wordt aan KIKA.  De instructeurs zullen zich deze avond  weer van hun beste kant laten zien om er onder begeleiding van opzwepende muziek een mooie sportieve avond van te maken. 

Daarnaast zijn er vanaf 19.00 uur ook mogelijkheden om deel te nemen aan groepslessen XCO, Zumba of bodypump. Zo kunnen spinners en niet spinners/fietsers op hun eigen manier een sportieve uitdaging aangaan en zo hun steentje bijdragen aan de actie voor KIKA. Na alle actie is er de afterparty in de het café van de Vennen.
De inschrijving voor dit evenement is reeds geopend en kan worden gedaan bij de receptie van de Vennen, Deken Batenburgstraat 2 Dongen. Ook kan er een mail gestuurd worden naar [email protected]  Hier kan een inschrijfformulier aangevraagd worden dat per mail wordt toegestuurd.
Dongen beweegt tegen kanker
De spinningmarathon is onderdeel van ‘Dongen Beweegt tegen kanker’.   Op initiatief van de gemeente Dongen, de Dongense Sportfederatie  en Dongen fietst tegen Kanker vinden er de gehele maand juni sportactiviteiten plaats om in beweging te  komen tegen kanker. Heel de  maand juni staat dan in het teken van acties voor KIKA. Omdat de datum voor deze spinningmarathon van gezondheidscentrum de Vennen en  ’Dongen fiets tegen kanker’ reeds was vastgesteld, is besloten de datum niet te veranderen en  is het dus een mooie voorloper op de actiemaand ‘Dongen Beweegt’.  Voor meer informatie: www.dongenfietsttegenkanker.nl.