Voorjaarsconcert Accordeonensemble Aeolus 

Foto:

Op 8 maart geeft het Accordeonensemble Aeolus uit Dongen een voorjaarsconcert in de Hasseltse kapel in Tilburg. Deze groep accordeonisten heeft sinds 2013 zijn vorige naam Formant verruild voor een nieuwe naam. Aeolus is een figuur uit de Griekse en Romeinse mythologie en werd aangesteld als bewaarder van de winden. Een naam die past bij het accordeoninstrument. 

De nieuwe dirigente is Wil Sulsters uit Vlijmen. Aeolus is een enthousiaste groep, die bestaat uit  8 accordeonisten. Samen spelen, oefenen en optreden in een gezellige ontspannen sfeer staat voorop. Aeolus heeft een gevarieerd repertoire dat bestaat uit wereldmuziek, klassieke en populaire melodieën.
Op het concert spelen zij enkele klassieke nummers, filmmelodieën en tango`s. Deze tango`s sluiten mooi aan bij het gastoptreden van Tango Y Canciones. Een trio dat voor u met veel gevoel voor passie Argentijnse Tango`s, Franse chansons en Zuid-Amerikaanse Canciones speelt en zingt
Aeolus repeteert een keer in de veertien dagen op maandagavond. Mocht je belangstelling hebben , dan kun je altijd een keer komen luisteren of meespelen. Hiervoor kun je contact opnemen met Wil Sulsters 0644728545. Het concert op zaterdag 8 maart begint om 20.15 uur in de Hasseltse kapel, Hasseltplein 40 Tilburg. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.