Lezing Mindfulness “Minder stress en meer genieten!”

Op dinsdagavond 18 februari geeft Mila Verboeket  van Confidanza, praktijk voor danstherapie en mindfulness in het spiritueel Café in Brasserie Winkk een lezing over Mindfulness. Mindfulness betekent open en bewust aanwezig zijn in het NU. Mindfulnesstraining is een ervaringsgerichte training waarin je op een praktische, zinvolle en effectieve manier leert anders om te gaan met stress, pijn, de hectiek van het leven of onprettige emoties, onrust, vermoeidheid, somberheid, negatieve gedachten. Volgens wetenschappelijk onderzoek heeft mindfulness ook een positief effect op lagere bloeddruk, sneller herstel van stress, beter slapen, versterkt immuunsysteem, problematisch eetgedrag. 

Dit leer je door met vriendelijke aandacht te leven en te respecteren wat je nú kunt en wie je nu bent en wat zich nu aanbiedt. In plaats van te leven vanuit datgene wat er gebeurd is of voortdurend toe te leven naar morgen. Mindfulness training helpt je ieder moment van je leven volledig te leven en te genieten, ook op de meest moeilijke momenten.
Diverse trainingen komen aan de orde: reguliere training voor volwassenen (MBCT), training Mindfulness en eten, mindfulnesstraining voor kinderen, mindfulness voor bedrijven als burn-outpreventie, training mindfulness voor ouders en kinderen, individuele training. 
Mila Verboeket is als gecertificeerd Mindfulnesstrainer en danstherapeut gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met burn-outproblematiek, psychosomatische klachten, emotieregulatie, faalangst en/of hooggevoeligheid. 
U bent van harte welkom op dinsdag 18 februari. De avond begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.30 uur. Locatie: Brasserie Winkk, Hoge Ham 124 in Dongen. De entree is gratis. 
Wilt u meer weten? Kijk dan op www.spiritueeldongen.nl of bel Karin Luijben of Peer Brouwers op 0162-370272.