Jeugdsauwelaars zijn er klaar voor klaar voor 

Foto:

Op zondagmiddag 9 februari wordt in ‘Ut zottekot’ weer voor de 19e keer de traditionele Jeugdsauwelmiddag gehouden. Dit jaar heeft stichting ‘de Peeënstekers’ voor de tweede maal een jeugdsauwelworkshop gehouden en dat begint zijn vruchten af te werpen, maar liefst 6 kanjers gaan dit jaar in de jeugdsauwelton. Hieronder stellen ze zich voor.

Willem van Kerkhof. 
Hij is 11 jaar en zit op  JJ Anspach bij meesters Piet en Michiel. Willem wil gaan sauwelen omdat papa het ook doet. Zelf maak ik de grappen en samen met mijn vader maken we er een verhaaltje van. Het liefste snoept Willem “Smurfjes”. Hij wil later Kok worden. Willem speelt het liefste met een op afstand bestuurbare auto. Willem denkt dat hij zelf gaat winnen. Hij gaat de ton in als Pietje Pukkel.
Niels van Leijsen. 
Hij is 12 jaar en zit op  JJ Anspach bij de juffen Anne-Marie, Karlijn en Carolien. Het lijkt Niels leuk om te sauwelen en dat andere mensen lachen om jou grappen. Niels snoept graag dropjes. Nu denkt hij dat hij later kraanmachinist wordt, maar denkt dat hij het toch niet wordt. Niels speelt het liefste met Lego. Hij denkt dat hij zelf gaat winnen. Niels klimt in de ton als Henk Hengelaar.
Arno van Oosterwijk.
Hij is 10 jaar en zit op  JJ Anspach bij meesters Piet en Michiel. Arno doet mee omdat hij vorig jaar Joep had gezien en dat leek hem wel leuk. Hij snoept het liefste bubblicious kauwgom aardbeismaak. Arno wil later schepen architect worden. Hij speelt het liefste met Lego en met de ipod. Arno denkt dat hij wint maar dat Joep, Cindy, Willem, Niels en Biene een kans maken. Arno van Oosterwijk komt als DJ Arno van de Buren in de ton.
Biene Spijkers. 
Zij is 9 jaar en zit op de Biezenkring bij meester Kevin. Biene vindt het leuk om iets te doen voor andere mensen en om grappen te maken. Ze snoept het liefste zure matjes. Biene wil later actrice of jufrouw worden. Ze speelt het liefst bordspelletjes. Biene denkt dat Pietje pukkel wel heel goed is maar hoopt dat ze zelf wint. Biene komt de ton in als  Bien Die-eet-Trien  
Cindy den Boer
Zij is 8 jaar en zit op de Heilighart bij juffrouw Susie. Cindy doet mee omdat ze mensen wil laten lachen. Ze snoept van alles maar het liefste aardbeisnoepjes. Later wil Cindy graag dokter in een ziekenhuis worden. Ze speelt het liefste met haar Barbie’s. Cindy denkt dat ze zelf gaat winnen. Cindy komt als Dokter Kierewiet in de ton.
Joep Blous
Hij is 9 jaar en zit op de Biezenkring bij meester Kevin. Joep vindt het erg leuk om moppen te vertellen tegen mensen. Hij snoept het liefste dropveter. Joep wil later of voetballer of sauwelaar worden. Joep speelt het liefste met een op afstand bestuurbare auto. Hij weet niet wie er gaat winnen. Joep Blous komt in de ton als Pieterke ut schieterke.
Kom deze Kanjers aanmoedigen op zondag 9 februari in de Cammeleur, de zaal gaat open om 13:00 uur en de middag begint om 14:00 uur. De entree is gratis!
Foto: Links achter staat Willem van Kerkhof, in het midden achter staat Niels van Leijsen.
rechts achter staat Arno van Oosterwijk. Linker meisje is Biene Spijkers, rechter meisje is Cindy den Boer en vooraan staat Joep Blous.
———————————————————————————————-

            adopendagtto