Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied“ treedt op in Café  d ‘Ouwe Sok

Een hapje, een drankje en vooral  veel muziek, zang  en gezelligheid. Dat vindt u op zondag 9 februari a.s. in dit gezellige café aan de Tramstraat 60 te Dongen, waar Gerrit en Marielle  altijd  zorgen voor een gezellige sfeer.Het koor heeft al eens meer opgetreden in dit gezellige café , en dat was toen reuze bevallen door zowel het koor  als het aanwezige enthousiaste publiek. Gerrit en Mariella vonden dit toen zeker voor herhaling vatbaar en nodigen daarom het koor weer een keer opnieuw uit. Kortom alle indegrienten zijn weer aanwezig voor een gezellige muzikale middag.

Het koor o.lv. Margret van der Stelt treed 3 x op. Het optreden duurt van 14.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Na het optreden volgt nog een gezellig samenzijn tot in de late uurtjes. u bent van harte welkom.
 Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied”:
Bij Gezelligheidskoor ”Dongens Levenslied” staat gezelligheid meer als hoog in het vaandel. Al vele jaren treden zij op in Dongen en in de regio maar ook ver daar buiten. Repertoire: sfeerliedjes, levensliedjes, meezingers en ‘evergreens’ Wanneer u lid wilt worden van dit gezellige koor, kunt u altijd eens komen kijken en luisteren op de repetitieavond , iedere donderdag van 20.00 tot 22.15 uur bij café en zalencentrum De Viersprong, Kanaalstraat 10 te Dongen. Een maand proef zingen  en een keer met ons mee te gaan  naar een korenfestival ergens in de lande behoren ook tot de mogelijkheden.
Voor meer info: www.dongenslevenslied.nl