Freetime Old Dixie Jassband bij Jazzclub The Swinging Carrots

Foto:

Wie ‘Freetime Old Dixie Jassband’ zegt, weet dat en optreden van deze band zorgt voor spektakel, gezelligheid en een gegarandeerd leuke middag. Dat staat te gebeuren bij Jazzclub The Swinging Carrots op zondag 9 februari 2014. De band uit Enkhuizen verzorgt een optreden bij Partycentrum De Heeren van Dongen aan de St. Josephstraat in Dongen. Vanaf 15.00 uur tot 19.00 uur spetteren de jazzklanken de deur uit! En ook de entree voor deze bijzondere band is laag: vijf euro per persoon!

De Freetime Old Dixie Jassband bestaat al sinds 1971. De leden werden geïnspireerd door de jazz uit New Orléans. Zij spelen een hele eigen versie van deze muziek. Het enthousiasme voor de muziek, gecombineerd met de individuele kwaliteiten van de bandleden, zorgen voor het karakteristieke van deze band. De pakkende manier van spelen werkt aanstekelijk op het publiek. Iedereen wordt geraakt door de band. Verrassende arrangementen van bekende jazznummers, samen met het charisma van de hele band, maken het luisteren en kijken naar deze band ‘een must’.
Bezetting: Jan Jaap Kroeb: klarinet, altsax; Rob Vlam: trombone, vocals; Jaap de Wiet: double bass, sousafoon en bass-sax; John Lippe, drums en Piet de Wit: banjo.
Kom luisteren naar de Freetime Old Dixie Band op zondag 9 februari a.s. in Partycentrum De Heeren van Dongen.