Kinderbios: De Smurfen 2

Foto:

Woensdag 5 februari 2014 organiseert Stichting Richting weer een kinderbios voor kinderen vanaf 6 jaar. De kinderbios vind  plaats in jongerencentrum de Poort aan de Gasthuisstraat 3  in Dongen. In verband met de veiligheid mogen er maximaal 100 kinderen in de zaal. 

Als de Smurfen in het geheim een verrassingsfeestje voor Smurfin voorbereiden, voelt Smurfin zich erg eenzaam. Is echt iedereen haar verjaardag vergeten? Wanneer ze een eindje gaat wandelen, wordt ze ontvoerd door Vexy. Vexy is een van Gargamels “nep smurf-hulpjes” die de Stouterds worden genoemd. Gargamel treedt inmiddels op in Parijs als ‘s werelds grootste tovenaar. Met hulp van Smurfin hoopt Gargamel zijn Stouterds te kunnen veranderen in echte Smurfen, zodat hij altijd in het bezit is van magische smurfessentie. Eenmaal in het bezit daarvan kan hij overgaan tot een heuse Smurfageddon. Samen met hun vrienden de Winslows gaan Grote Smurf, Klungel, Moppersmurf en Hippe Smurf naar Parijs om Smurfin te redden. Maar wil Smurfin wel gered worden of blijft ze liever bij Stouterd Vexy en haar broer Hackus?
http://www.youtube.com/watch?v=optUw6_4tk
Aanvang: 15.00 uur 
Einde: 16.50 uur
Entree: € 1,-
Zorg dat je een kwartier van te voren aanwezig bent!
Met ingang van maart vindt er een voorverkoop van kaarten voor de kinderbios plaats. 
Dit om teleurstellingen aan de deur te voorkomen. Nadere informatie volgt.
Voor meer informatie over de kinderbios of andere activiteiten van jeugd- en jongerenwerk van Stichting Richting, kunt u contact opnemen met Rachid, tel. 0162-317361/ mob: 0615559718 of per mail [email protected]