Inloopochtend Stichting Netwerk 50+ Dongen

Op vrijdag 10 januari a.s. organiseert Stichting Netwerk 50+ Dongen de 1e inloopochtend van dit nieuwe jaar. Zie bijgevoegde uitnodiging! Wij zijn een laagdrempelig sociaal netwerk voor oudere werkzoekenden in Dongen en omgeving. Ons doel: “Netwerk 50+ Dongen verhoogt jouw kans op het vinden van werk”! Ons motto is:  “Halen en Brengen”!

Volgens de landelijke statistieken hebben oudere werkzoekenden op de arbeidsmarkt minder dan 5% kans om een nieuwe baan te vinden. Netwerk 50+ Dongen scoort aanmerkelijk beter!!! In 2013 slaagde ruim 15% van onze leden erin om weer een betaalde baan te verwerven!! Wij helpen elkaar, wij durven van, voor en met elkaar te delen en te leren. Ook van onze fouten! We geven elkaar feedback op onze sollicitatiebrieven en onze CV ‘s, we wisselen tips en vacatures uit en mede daardoor slagen we erin ons doel te bereiken.
Stichting Netwerk 50+ Dongen biedt onze leden o.a. gratis LinkedIn trainingen voor beginners en gevorderden aan. Die trainingen worden verzorgd door eigen gekwalificeerde trainers. Ook verzorgen wij meerdaagse workshops “Wie ben ik? en Wat is mijn toegevoegde waarde voor een werkgever”? De workshops worden gefaciliteerd door Joan Timmermans en Irma Hendriks. De laatste verzorgt ook een sollicitatietraining! Onze leden zijn zeer tevreden over de inhoud en de kwaliteit van de trainingen en workshops alsmede ook over de didactische kennis, kunde en vaardigheden van onze trainers.
Verder organiseren we iedere maand een inloopochtend. Die ochtenden staan in het teken van elkaar ONT – MOETEN!! Gewoon even loskomen van de dag – dagelijkse verplichtingen waar werkzoekenden aan moeten voldoen. Samen bij praten onder het genot van een bak koffie of thee en vooral ook delen aan en luisteren naar elkaar. Wij delen onze successen en wij bieden een luisterend oor aan iedereen die er behoefte aan heeft! Voor de volledigheid: wij organiseren ook 1 x per kwartaal een plenaire bijeenkomst voor leden en belangstellenden. We behandelen dan meestal een specifiek thema en / of we nodigen gastsprekers uit.
Ben jij een (oudere) werkzoekende en / of heb je belangstelling voor onze activiteiten? Loop dan a.s. vrijdag eens vrijblijvend binnen bij onze inloopochtend die wij organiseren in ’t Theehuis, Deken Batenburgstraat 2B, in Dongen. We starten omstreeks 10.00 uur en stoppen omstreeks 12.30 uur. Je bent bij deze van harte uitgenodigd!