Handanalyse, een blauwdruk van de ziel 

Op dinsdagavond 21 januari geeft Inge Molin (NLP Trainer & Coach) (www.ingemolin.nl) in het Spiritueel Café in Brasserie Winkk een lezing over Handanalyse, ‘Een blauwdruk van de ziel’.

Handanalyse is een eeuwenoude manier om inzicht te verkrijgen in het karakter en de persoonlijkheid van de mens. De handen worden beschouwd als blauwdruk van de ziel en geeft duidelijkheid over uw karaktereigenschappen, uw onbewuste drijfveren en patronen, talenten en mogelijkheden, valkuilen en kwaliteiten.
Het doel van handanalyse is het onbewuste bewust te maken. Door middel van een handanalyse is het mogelijk inzicht te verwerven in gedragspatronen, gedachten en gevoelens die weerspiegeld worden in de hand. De informatie verkregen uit een handanalyse draagt bij aan een diepgaand persoonlijk bewustzijn. Daarmee is het mogelijk heldere en inspirerende keuzes te maken en beslissingen te nemen over die zaken die men aan wil pakken in het leven.
Ben jij benieuwd naar wat handen te vertellen hebben? 
Kom dan naar de lezing over handanalyse. Tijdens de lezing krijgt u een beeld van de handvormen, de primaire en secundaire lijnen in de hand en hun algemene betekenis; rechts- en linkshandigheid, de kosmische cirkel en de planeten vertegenwoordigd in de hand. Inge Molin is Internationaal gecertificeerd NLP trainer, naast trainingen coacht zij mensen in diverse trajecten. Handanalyse is een van de instrumenten die zij in haar brede repertoire tot haar beschikking heeft. Graag ontmoet zij u in het Spiritueel Café op dinsdag 21 januari. 
De avond begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.30 uur. Locatie: Brasserie Winkk, Hoge Ham 124 in Dongen. De entree is gratis. De organisatie is in handen van Spiritueel Dongen in samenwerking met Brasserie Winkk.
Wilt u meer weten? 
Kijk dan op www.spiritueeldongen.nl of bel Karin Luijben of Peer Brouwers op tel. 0162-370272.