Vuurwerkshow bij AVRI op vrijdag 20 december

Het jaar 2013 loopt ten einde en we naderen gestaag het jaar 2014. Veel mensen zullen het nieuwe jaar weer traditioneel met fraai vuurwerk in willen luiden. Voor de liefhebbers van mooi vuurwerk heeft AVRI Bloem- en Tuincentrum goed nieuws want daarvoor kunt u dit jaar ook weer bij dit tuincentrum terecht. In het nieuwe gedeelte bij AVRI is een vuurwerkbunker geïntegreerd van waaruit een volledig assortiment van onder meer de bekende collecties Dynasty, Maxxtreme, Pyro Bandits en Full Loaded geleverd wordt.

Om u te helpen bij het maken van een keuze uit het grote assortiment, houdt AVRI op 20 december van 19.30 tot ongeveer 20.00 uur een  vuurwerkdemonstratie waarin alle kwaliteitsvuurwerk dat bij AVRI te koop is de revue zal passeren. Zo kunt u, terwijl u geniet van een mooie vuurwerkshow meteen bepalen welke pijlen, potten of knallers u tijdens de jaarwisseling zélf nog een keertje wilt zien en horen. De demonstratie wordt afgesloten met een heuse pyromusical, een vuurwerkshow op muziek. Wilt u komen genieten van deze vuurwerkshow, dan kunt u uw auto parkeren op het reguliere AVRI parkeerterrein waarna verkeerbegeleiders u zullen assisteren bij het oversteken van de Heistraat. De show vindt plaats op het grote grasveld tegenover het tuincentrum. 
 Het vuurwerk bij AVRI is niet alleen in de winkel te koop maar ook vooraf te bestellen via de website www.avri-vuurwerk.nl. Bij bestellingen in de voorverkoop periode heeft u tevens recht op GRATIS vuurwerk volgens een bepaalde staffel. Natuurlijk kunt u vrijdagavond ook de bestellijst invullen met de items van uw keuze en de lijst dan inleveren