Dongen komt in actie voor Serious Request

Foto:

Dongenaar Daan van Krevelen, een 17-jarige student evenementen-organisatie aan De Rooi Pannen in Tilburg, organiseert vanavond (vrijdag 13 december) samen met Café de Salamander een loterij en een Amerikaanse veiling voor Serious Request 2013. Dit jaar staat dat in het teken van ‘’Let’s clean this shit up’’, tegen de kindersterfte door diarree. Jaarlijks sterven er 800.000 kinderen aan de gevolgen van vies drinkwater, een tekort aan zeep en schone toiletten.

Met een loterij en een Amerikaanse veiling, gaan zij proberen een zo hoog mogelijk bedrag in te zamelen voor het goede doel. Mensen die niet deel willen nemen aan de loterij of veiling, zijn natuurlijk ook van harte welkom om een kijkje te nemen op deze dag, die volledig in het teken staat van Serious Request. Met een entree van €1 dat direct naar het goede doel gaat, natuurlijk een zeer aantrekkelijk evenement. Loten voor de loterij zijn te koop op de avond zelf, voor de prijs van €1,50. Prijzen die te winnen zijn met de loterij zijn verschillende waardebonnen, van een vishandel tot trendy kleding, en van baby-en kinderkleding tot vrouwen met een maatje meer. Ook natuurlijk zijn er kleine cadeaus te winnen die u ook prima uit de deur kunt doen met kerst, wanneer ze u zelf niet aanspreken.
Bij de Amerikaanse  veiling zijn er ook een aantal erg aantrekkelijke prijzen. Prijs 1 is een gloednieuw tennisracket van het merk ‘ Sjeng’, gesponsord door Plugro Sport en Fasion. Naast deze prijs is er ook een weekend te winnen voor 5 personen, waar zij plaats mogen nemen in een vakantiechalet. Naast deze 2 geweldige prijzen, zijn er ook mooie cadeaubonnen te winnen. Ieder is van harte welkom in Cafe De Salamander op  vrijdagavond 13 december, vanaf 19:00 uur.