Sixties herleven op DongenIce

Foto:

Zondag 22 december is het vanaf 16.00 uur vooral terug de tijd in naar de zestiger jaren waar ook de roots liggen van de ijsbanen zoals DONGENICE . In die roerige zestiger jaren traden alle maar een beetje belangrijke artiesten op in de toen al enorm populaire schaatsfeesten. Het is eigenlijk vreemd dat een dergelijk fenomeen nu pas ontdekt is. Velen weten niet dat het van oorsprong een sixties gebeuren is. 

Wel nu dacht de stichting Het Dorp Dongen, laten we het nou eens op een middag gaan doen zoals het ruim 50 jaar geleden in Amerika ging op de toen eerste mobiele en overdekte schaatsbanen. Dit werd vooral gepromoot door er grote artiesten in te zetten om zo het publiek te bereiken. Sixties sterren als Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Cliff Richard, Jerry Lee Lewis, e.v.a traden op in de overvolle schaatsbanen, een beetje artiest moest er gespeeld hebben vond men toen. 
Nu, ruim 50 jaar later herhaalt de geschiedenis zich, niet de king, en ook niet Buddy Holly, maar wel hun muziek zal te horen zijn zondagmiddag 22 december in en op DONGENICE. En welke band zou dat beter kunnen dan ‘JUST A SMILE” met ondersteuning van de SIXTIESBAND. In het weekend van 29 en 30 nov speelde deze nog voor twee al weken van tevoren uitverkochte theaters en bezochten ruim 800 mensen de Sixties show. 
Zondag 22 december zal het een mix worden van veel songs uit de flowerpower tijd en met een smile naar heden. Geweldig om eens op een schaatsbaan te spelen zoals onze grote idolen uit de zestiger jaren. En mocht U het nog niet weten? De toegang is gratis, en de bands spelen voor DONGENICE GRATIS, nou ja, voor een paar pilsjes dan , ROCK AND ROLL  natuurlijk . We hopen jullie allen te zien op een wintermiddag 22 december in 1963. We zijn er om 16.00 uur.