JAZZWORKSHOP in de Cammeleur in Dongen

Foto:

Musicus Adjan Emmen presenteert zondagmiddag 22 december het afsluitend optreden van de jazzworkshop. Plaats van deze uitvoering is de Cammeleur, Hoge Ham 126 te Dongen. Om 15.00 uur gaat de jazzworkshop beginnen. Het is weer een omvangrijke groep musici die de afgelopen drie maanden vooral ge√ęxperimenteerd hebben met jazzimprovisatie. Het seizoen is hiermee afgelopen en er begint weer een nieuwe cursus in februari 2014.

De jazzworkshop is een cursusgroep die een thuisbasis heeft in De Poort in Dongen waar Adjan ook de popworkshops leidt Voor de volgende cursus, die weer vrij toegankelijk is, is de jazzworkshop vooral op zoek naar enkele blazers, een drummer en ritmesectie, jong of oud, met affiniteit voor de jazzmuziek. Zij zijn uitgenodigd eens een keer mee te repeteren in De Poort aan de Gasthuisstraat in Dongen. Ook als je niet in Dongen woont kun je je aanmelden. Doel van de cursus is leren improviseren op jazzmuziek.
Zondag 22 december de Cammeleur, Hoge Ham 126 te Dongen. Aanvang 15.00 u. toegang gratis. Meer informatie over de cursus: www.adjanemmen.nl