The Big Easy Rascals bij The Swinging Carrots

Foto:

Op zondag 8 december treden The Big Easy Rascals op in Dongen, bij jazzclub The Swinging Carrots. Het concert in Partycentrum De Heeren van Dongen begint om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur. Entree is vijf euro per persoon.

The Big Easy Rascals is een groep jonge en ervaren muzikanten. Zij spelen traditionele jazz uit New Orleans, ook bekend als de ‘Big Easy’. Zij zijn begonnen in 2007 en speelden sinds die tijd bij verschillende jazzclubs en festivals in binnen- en buitenland.
De band heeft een eigen stijl, gebaseerd op de New Orleans revival jazz en de Engelse Trad-boom uit de jaren 50. De band swingt ‘alsof er geen morgen is’.  De bezetting van de band: Jaap de Wit sr.: trombone; Jos Reijnhout: trompet, vocals; Jaap de Wit jr.: klarinet, sax, vocals; Coos Zwagerman: bas, vocals; Pieter de Wit: drums en Hans Mantel: banjo.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan op zondag 8 december a.s. naar De Heeren van Dongen aan de St. Josephstraat 187 in Dongen. Voor meer informatie: www.theswingingcarrots.nl