Dinercabaret Bart de Rijk 

Foto:

Donckhuys presenteert in samenwerking met SED op 30 november een compleet verzorgde avond met lekker eten en top cabaret van Bart de Rijk in De Geubel in ‘s Gravenmoer. 

Vanaf het moment dat hij zijn rijbewijs kreeg, is Bart de Rijk altijd onderweg geweest. Hij begon als chauffeur maar al gauw reed hij met koffers vol verhalen en stapels instrumenten, door weer en wind naar velden en pleinen, dorpshuizen en theaters om daar zijn voorstellingen te spelen. Deze theatrale en muzikale herinneringen komen allemaal aan bod in de voorstelling “ Altijd Onderweg”. Herinneringen aan de tijd dat knooppunt Deil nog stoplichten had, wild kamperen je goed recht was en wild plassen nog niet beboet werd. Een voorstelling waar de wereld van het circus, de romantiek van het reizen en de liefde voor muziek de rode draad zijn.
Na twee edities met de voorstelling ‘Snippers’ zal Bart de Rijk dit keer de zaal aan het lachen brengen met zijn nieuwe show ‘Altijd Onderweg’. De avond zal bestaan uit drie overheerlijke gangen wild menu verzorgd door SED, afgewisseld door stijlvol cabaret van Bart de Rijk. Kaarten voor deze avond zijn nog beschikbaar via de website van Donckhuys (klik hier) of in de Cammeleur!