High Tea Concert Harmonie Aurora

Op 8 december pakt Harmonie flink uit met een prachtige uitvoering. Vorig jaar werd een nieuwe insteek gekozen met het spaghetti concert, waarbij bleek dat zowel de leden van de harmonie als ook het publiek erg enthousiast waren om mooie muziek met lekker eten en drinken te combineren. Dit jaar is gekozen voor het thema High Tea.

Inloop in de Cammeleur kan vanaf 14:00 uur waarbij men ontvangen wordt met een zoetje. Om 14:30 uur start het concert. Er staan verschillende stukken met een Engels tintje op het programma. Hieronder een greep uit het gekozen repertoire: The Pirates of Penzance van Sir Arthur Sullivan (operette), English folksong suite van Sir Ralph Vaughan Williams (gebaseerd op Engelse volksliederen/country songs), Crown Imperial en Prelude and Fugue van Sir William Walton (filmmuziek), The Lord of the Rings van Johan de Meij (geschreven ver voor de verfilming van de boeken), The Seafarer – nautical rapsody van Haydn Wood (Engelse zeemansliedjes), Concertmars Arsenal van Jan van der Roost (een mars in de pure Engelse traditie), Muziek van John Barry, gearrangeerd door Johan de Meij (selectie van de 
bekendste Bond thema’s), Queen in concert, gearrangeerd door Jan van Kraeydonck (medley van hits van Queen).
Voor aanvang van het concert wordt u ontvangen met een kopje thee en heerlijke zoetigheden. Tussendoor is er natuurlijk een pauze, waarin een hartige gang, inclusief warm brood, wordt geserveerd. Verder is er nog een gang met zoetigheid; muffins, cup cakes, scones etc. Een heerlijk middagje uit dus. Dit concert vindt plaats op 8 december 2013 in de Cammeleur. Een middag fantastisch genieten met pakkende muziek, lekker eten en ook nog een fijne afsluiting.
Aanvang is om 14:00 uur. Kaarten à 10,00 euro (incl. het eten en twee kopjes thee) zijn te verkrijgen via [email protected] en bij de Cammeleur. Voor meer informatie kunt u terecht op www.harmonieaurora.nl of via [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen