Muzikale ontmoeting Musis Sacrum en Aurora

Foto:

Op zondag 3 november zullen de opleidingsorkesten van harmonie Musis Sacrum en harmonie Aurora elkaar muzikaal ontmoeten. Vanaf 11:00 uur bent u van harte welkom om aanwezig te zijn bij een unieke muzikale ochtend. Locatie is de kersverse repetitie ruimte van Musis Sacrum, jeugdcentrum de Poort. Toegang is gratis.

Zowel Aurora als Musis Sacrum hebben een opleidingstraject voor leerling muzikanten. Op deze ochtend zult u kunnen genieten van de klanken van het entree orkest van harmonie Aurora, het aspiranten orkest van Musis Sacrum en het jeugdorkest van Musis Sacrum.  Vanuit Aurora zal er een combo aanwezig zijn en ook een van de popcombo’s van het KunstPodium zal een steentje bijdragen.  Alle orkesten zullen laten horen waar je toe in staat bent als je een jaar, twee jaar of langer les hebt. 
De presentatie zal op bijzondere wijze worden ingevuld door leden van de opleidingsorkesten.  Het belooft een zeer gevarieerde ochtend te worden met onder andere Eye of the tiger, muziek uit Glee, the cupsong en 50 ways to say goodbye . Er zal muziek en zang zijn en wie weet wordt u nog wel uitgedaagd om actief deel te nemen aan het concert. Als muzikaal toetje zullen alle orkesten samen een nummer ten gehore brengen. Beide verenigingen hopen u te verwelkomen op 3 november om getuige te zijn van een bijzondere samenwerking.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen