Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied ” treedt op in Café d ?Ouwe Sok.

Foto:

Op zondag 11 november a.s. treedt het Gezelligheidskoor ” Dongens Levenslied” op in dit gezellige café aan de Tramstraat 60, te Dongen op uitnodiging van Gerrit en Mariëlle. De aanvang is 14.00 uur en de toegang is gratis. Na het optreden volgt er een gezellig samenzijn tot in de late uurtjes. Gerrit is dit jaar 25 jaar uitbater/kastelein in café d’Ouwe Sok en hij kan zich nog goed het eerste optreden van dit koor herinneren bij de Dongens jaarmarkt. Het koor stond buiten op straat op een grote vrachtwagen en was lichtelijk nerveus. Maar daar hebben ze nu geen last meer van, ze bestaan nu dit jaar al11 jaar, hebben een uitgebreid repertoire, zingen enthousiast en maken van elk optreden een waar feest, waar iedereen welkom is en waar iedereen mee mag zingen en dansen. Gerrit en Mariëlla hopen u gaarne te begroeten op zondag 11 november a.s. bij Café d’ Ouwe Sok.Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied”

Op zondag 11 november a.s. treedt het Gezelligheidskoor ” Dongens Levenslied” op in dit gezellige café aan de Tramstraat 60, te Dongen op uitnodiging van Gerrit en Mariëlle. De aanvang is 14.00 uur en de toegang is gratis. Na het optreden volgt er een gezellig samenzijn tot in de late uurtjes. Gerrit is dit jaar 25 jaar uitbater/kastelein in café d’Ouwe Sok en hij kan zich nog goed het eerste optreden van dit koor herinneren bij de Dongens jaarmarkt. Het koor stond buiten op straat op een grote vrachtwagen en was lichtelijk nerveus. Maar daar hebben ze nu geen last meer van, ze bestaan nu dit jaar al
11 jaar, hebben een uitgebreid repertoire, zingen enthousiast en maken van elk optreden een waar feest, waar iedereen welkom is en waar iedereen mee mag zingen en dansen. Gerrit en Mariëlla hopen u gaarne te begroeten op zondag 11 november a.s. bij Café d’ Ouwe Sok.

Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied”

Bij Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied” staat gezelligheid meer als hoog in het vaandel. Dat is zeker niet te veel gezegd. Al vele jaren treden zij op in Dongen en in de regio maar ook ver daar buiten. Onlangs waren zij als enigst Brabants Koor te gast bij het Westland Korenfestival in Naaldwijk. Repertoire en muziek: Het koor staat onder leiding van Margret van de Stelt. Ook, als toetsenist begeleidt Margret van der Stelt het koor muzikaal. Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied” heeft in de loop der jaren alle verwachtingen overtroffen. Het repertoire van het koor is een schot in de roos. Vooral het zingen van sfeerliedjes, levensliedjes, meezingers en ‘evergreens’, valt goed tijdens de vele optredens.Het koor zingt, met veel enthousiasme, liedjes van, onder meer, Vicky Leandros, Gerard Joling, Frans Bauer, Jan Smit, Benny Neijman, Frans Duijts, Andre van Duin, Adele en Django Wagner. Ook de muziek van Guus Meeuwis is in het programma terug te vinden. En natuurlijk, niet te vergeten, een aantal liedjes van Marianne Weber. Je kunt het niveau van het koor hoog noemen. Daarnaast is het koor zeer ambitieus. De drang om te presteren is bijzonder. Een selectief samengestelde club van technici is bij elk optreden aanwezig met professionele geluidsapparatuur. De teksten van de liedjes zijn voor het koor en vaak ook voor het publiek, te zien op een beamer. Op deze manier kan iedereen tijdens de optredens meezingen.