Mark van de Veerdonk – Weltebarsten

Foto:

Weltebarsten. De titel zegt het al. Er zal weer gelachen worden. Sterker nog, het publiek van Mark van de Veerdonk zal als vanouds worden bedolven onder een dikke laag confetti van vreemde verdraaiingen, absurde anekdotes en snelle oneliners. Het verhaal van deze onvervalste plattelandscabaretier is uiteraard helemaal nieuw, de hoge grapdichtheid is weer Veerdonkiaans hoog.Het thema van het 13e programma van deze Brabantse cabaretier in nog niet bekend. De mafkees die het speelt inmiddels wel, ook buiten de provincie. Het vertrekpunt van Weltebarsten is waarschijnlijk weer het pretentieloze buurtschapje Slabroek waar het leven nog simpel is. De nachtwinkel sluit er al om drie uur ’s middags en het volgende dorp is ruim 20 minuten verderop, per telefoon. Mocht de wereld toch nog vergaan, kom dan naar Slabroek, want daar gebeurt alles ruim 15 jaar later.

Weltebarsten. De titel zegt het al. Er zal weer gelachen worden. Sterker nog, het publiek van Mark van de Veerdonk zal als vanouds worden bedolven onder een dikke laag confetti van vreemde verdraaiingen, absurde anekdotes en snelle oneliners. Het verhaal van deze onvervalste plattelandscabaretier is uiteraard helemaal nieuw, de hoge grapdichtheid is weer Veerdonkiaans hoog.

Het thema van het 13e programma van deze Brabantse cabaretier in nog niet bekend. De mafkees die het speelt inmiddels wel, ook buiten de provincie. Het vertrekpunt van Weltebarsten is waarschijnlijk weer het pretentieloze buurtschapje Slabroek waar het leven nog simpel is. De nachtwinkel sluit er al om drie uur ’s middags en het volgende dorp is ruim 20 minuten verderop, per telefoon. Mocht de wereld toch nog vergaan, kom dan naar Slabroek, want daar gebeurt alles ruim 15 jaar later.

 

Bestel hier uw kaarten

  • Locatie: De Cammeleur Dongen
  • Prijs: 17,50