Een literaire avond met Gerbrand Bakker, schrijver van ‘Boven is het stil’

Foto:

Op 31 oktober komt Gerbrand Bakker naar Bibliotheek Theek 5 in Dongen. Met zijn debuut ‘Boven is het stil’ schreef hij een van de meest gelezen en geprezen romans van 2006. Inmiddels is zijn boek in al bijna twintig landen verkocht en wordt verfilmd in 2012. Vanaf 20.00 uur bent u welkom bij de lezing over zijn bijzondere verhalen.Boven is het stilBoven is het stil is een loflied op de schoonheid van de natuur, een boek over weilanden, water, vogels, ijs in sloten en meertjes, koeien, schapen, twee aardige ezels, en één bonte kraai. Maar in de uitgestrektheid van deze natuur kan men snel in zijn eenzaamheid verdrinken. Daarom is het verhaal van Helmer, boer tegen wil en dank, ook het verhaal van een knagende hunkering naar het onbekende. Wat zal de toekomst hem brengen? Het boek is genomineerd voor de Libris Literatuurprijs 2007 en heeft het Gouden Ezelsoor toegekend gekregen.Gerbrand BakkerGerbrand Bakker (Wieringerwaard, 1962) is schrijver, hovenier, schaatsinstructeur en columnist. Na het succes van zijn eerste boek ‘Perenbomen bloeien wit’ is Bakker zich meer gaan richten op het volwassen leespubliek. Zijn boek ‘Boven is het stil’ werd een succes en is in 2009 op het toneel verschenen.Informatie Voor kaarten kijk op www.theek5.nl/activiteiten of in de vestigingen van Theek 5. Kaarten zijn €6,00 voor bibliotheekleden en €7,50 voor niet-leden.

Op 31 oktober komt Gerbrand Bakker naar Bibliotheek Theek 5 in Dongen. Met zijn debuut ‘Boven is het stil’ schreef hij een van de meest gelezen en geprezen romans van 2006. Inmiddels is zijn boek in al bijna twintig landen verkocht en wordt verfilmd in 2012. Vanaf 20.00 uur bent u welkom bij de lezing over zijn bijzondere verhalen.

Boven is het stil
Boven is het stil is een loflied op de schoonheid van de natuur, een boek over weilanden, water, vogels, ijs in sloten en meertjes, koeien, schapen, twee aardige ezels, en één bonte kraai. Maar in de uitgestrektheid van deze natuur kan men snel in zijn eenzaamheid verdrinken. Daarom is het verhaal van Helmer, boer tegen wil en dank, ook het verhaal van een knagende hunkering naar het onbekende. Wat zal de toekomst hem brengen? Het boek is genomineerd voor de Libris Literatuurprijs 2007 en heeft het Gouden Ezelsoor toegekend gekregen.

Gerbrand Bakker
Gerbrand Bakker (Wieringerwaard, 1962) is schrijver, hovenier, schaatsinstructeur en columnist. Na het succes van zijn eerste boek ‘Perenbomen bloeien wit’ is Bakker zich meer gaan richten op het volwassen leespubliek. Zijn boek ‘Boven is het stil’ werd een succes en is in 2009 op het toneel verschenen.

Informatie
Voor kaarten kijk op www.theek5.nl/activiteiten of in de vestigingen van Theek 5. Kaarten zijn €6,00 voor bibliotheekleden en €7,50 voor niet-leden.

  • Locatie: Theek 5, Mgr. Schaepmanlaan 27 Dongen
  • Prijs: 7,50 (bibliotheekleden ? 6,00)
  • Informatie: http://www.theek5.nl