Lieve Labels – Unieke cadeaus voor kinderen

Lieve Labels is een Dongense webshop, gespecialiseerd in persoonlijke baby- en kindercadeaus.  Eigenaresse Yvonne Kam-Atteveld is gepassioneerd en enthousiast. Dat merk je meteen, want ze denkt graag mee met het uitwerken van het idee van een klant.  Yvonne: “Ik wil graag iedereen een mooi product leveren. Ik luister naar de klant, zodat ik in kan spelen op wat hij of zij wil.”

Speciaal voor de Decembermaand zijn er leuke Sint en Kerst producten in het assortiment opgenomen.  Een Zwarte Pietenmuts, een kerstsok  of kerstbal, natuurlijk met je eigen naam. Maar ook decoratie voor op het raam. Kortom, alles om de feestdagen net wat completer te maken! “Veel mensen zijn op zoek naar een uniek product. En wat is nou specialer, dan de naam van je kindje ergens op? “, aldus Yvonne. De standaardcollectie bestaat uit veel verschillende producten. Denk eens aan badjasjes, handdoeken, koffertjes, kinderschorten of knuffels. Creëer in een handomdraai je eigen unieke cadeau. Persoonlijker kan bijna niet.
  
xb1fentifvm27se8u4lro7sys
Lekker winkelen vanuit huis, wanneer het jou uitkomt! En het grote voordeel is, dat je bij Lieve Labels de cadeaus ook op afspraak mag afhalen. Lieve Labels maakt alle producten met liefde, dat merk je meteen. Goede service staat hoog in het vaandel en Yvonne denkt graag met je mee. Neem eens een kijkje op www.lievelabels.nl en ervaar hoe leuk het kan zijn om inkopen te doen!
         vektb01ozm0ctqloferbg34lc
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen