50% korting op alles bij De Voordeel Knaller in de Tramstraat

Sinds enkele weken is Dongen een opvallende winkel rijker. Met het kanariegele logo van de Voordeel Knaller en grote stickers op de raam met 50% SALE! is deze nieuwe aanwinst  aan de Tramstraat 54 onmogelijk te missen. Dongen.nieuws.nl naam een kijkje en werd gastvrij onthaald door eigenaar Bart Landsmeer

“Dit is al onze tweede winkel” vertelt Bart Landsmeer, “Sinds 2011 hebben we ook al zo’n zelfde soort winkel in het centrum van Helmond. Ons geheim? Alle artikelen worden met 50% kassa korting eruit geknald en wekelijks wordt de winkel aangevuld met nieuwe koopjes!” Het assortiment is uitgebreid en varieert van pannen tot vazen en van speelgoed tot bedtextiel. “Noem maar op, het is zo gek niet te bedenken of we hebben het in onze winkel” aldus Bart.
De partijgoederen zijn afkomstig uit faillissementen, overproductie, collectie wisselingen, etcetera. “Hierdoor is het assortiment veelzijdig en verrassend. Het is dan ook een echte snuffelwinkel om regelmatig binnen te lopen” zegt Bart. “ en via onze  Facebook pagina (KLIK HIER) kan iedereen  op de hoogte blijven van de nieuwste koopjes en aanbiedingen. Kom maar eens gauw kijken en sla je slag”
Enkele voorbeelden uit  het assortiment van de Voordeelknaller: DE Senseo, Tefal pannen, Schwarzkopf haarverf, Disney speelgoed, Ajax allesreiniger, Waterpijpen/Sisha, Philips spaarlampen. Zie ook de fotoreeks boven voor een indruk van de winkel en het assortiment.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen