Dongenaar opent webshop www.mijnsportspullen.nl

Foto:

Op 11 oktober 2014 heeft www.mijnsportspullen.nl haar webdeuren geopend. Het bedrijf is gevestigd aan de Lage Ham in Dongen en biedt sportspullen aan via www.SportPrijsKopen.nl, www.MijnTennisSpullen.nl, www.MijnHockeySpullen.nl en www.MijnSportSpullen.nl. Dongenaar Sjors Jochems, initiatiefnemer en oprichter van het bedrijf vertelt er over. “In 1998 startte ik mijn eerste onderneming die zich vooral bezig hield met leveren van training en advies aan bedrijven en instellingen. In 2012 heb ik mijn bedrijf verkocht waarna ik de integratie van Jumbo en C1000 heb begeleid. In die omgeving heb ik de kracht van een formule aan den lijve ondervonden. De combinatie van ondernemerservaring, retailervaring en ambitie vormt het startpunt van dit bedrijf.”

Ervaring
Sjors heeft affiniteit met de hockey en tennissport en heeft in beide kennis en ervaring opgebouwd. “ Maar er zijn wel verschillen en die kun je alleen onderscheiden als je ze zelf ervaren hebt”,vertelt Sjors. “De hockeysport is al vanaf mijn jonge jaren mijn sport geweest. Vele uren heb ik op en rond het hockeyveld doorgebracht en in ruim 30 jaar  heb ik me de kneepjes van de hockeysport eigen gemaakt. Na een slepende knieblessure is een aantal jaren geleden ook tennis op mijn pad gekomen, en niet toevallig. Wat ik met hockey heb, heeft mijn vrouw met tennis, waardoor ik langzamerhand ook in die sport een stevige kennis heb opgebouwd . Bij het oprichten van een handelsbedrijf in sportartikelen is het belangrijk een goede keuze te maken in je assortiment. Waar ligt je kracht als ondernemer en waarmee kun je klanten  goed van dienst zijn? Het resultaat zie je terug in deze nieuwe webshops.
De webshop MijnSportSpullen.nl biedt een scala aan sportgerelateerde artikelen voor o.a. balsport, zwemsport, running en fitness. Ook artikelen voor protectie en preventie zijn in het aanbod opgenomen. Naast een breed aanbod aan sportprijzen zoals onder andere bekers, medailles en rozetten  zijn er gespecialiseerde webshops in hockey- en tennisartikelen. Op het gebied van tennis zien we dat bijvoorbeeld terug in een ruime collectie tennissnaren en grips. Het totale assortiment is bestemd voor een breed publiek waarbij de klant de keuze heeft uit verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. 
            sportspullen-website
            een kijkje in de webshop
Cadeaubon
Wilt u iemand verblijden met sportspullen maar weet u niet precies hoe en wat? Dan is er de cadeaubon waarbij u zelf ook nog wat cadeau krijgt. Voor iedere cadeaubon uit de webshop betaalt u 10%  minder dan de werkelijke waarde!
Import en groothandel
Naast de exploitatie van de webshops is Sjors met LIGI Sports ook importeur en groothandel van sportartikelen. “Tennissnaren, grips (voor o.a. hockey en racketsporten) maken onderdeel uit van dit merk. Op termijn zullen meerdere producten aan LIGI Sports worden toegevoegd waarmee winkels en webwinkels kunnen worden bediend” aldus Sjors 
Showroom en afhaalmagazijn
MijnSportSpullen.nl heeft een groot deel van het assortiment direct op voorraad. Voor klanten in de regio bestaat de mogelijkheid om de bestelling op afspraak af te halen bij het magazijn dat is  gevestigd in het BusinessPoint Dongen, Lage Ham 190-192. De webshop is bereikbaar op www.MijnSportSpullen.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen