Nails by Lin mag keurmerk 5-Sterrenspecialist voeren

Foto:

Linda Verkooijen, geboren en getogen in Dongen, opende in 2005 haar nagelstudio vanuit haar ouderlijk huis aan de Oude Baan. Vanaf het eerste moment heeft ze er voor gekozen om uitsluitend te werken met kwaliteitsproducten. Diverse cursussen en veel praktijkervaring hebben er voor gezorgd dat haar klantenkring zich snel uitbreidde. In 2010 verhuisde Linda naar Kaatsheuvel om daar nog verder te groeien. In juni van dit jaar is ze een mooie samenwerking aangegaan met Hair by Sam, waar de nagelstudio een mooie, vaste plek in het pand gekregen heeft.

Nails by Lin is als nagelspecialistspecialist inmiddels een begrip. Niet alleen in Dongen en Kaatsheuvel, maar ook ver daar buiten. Het is niet zo verwonderlijk dat Nails by Lin sinds 2016 officieel erkend is als 5-sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het keurmerk mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, het geven van een goed advies en een uitstekende klantbeleving hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die Linda als vanzelfsprekend beschouwt!

Alles voor een tevreden klant
Bij Nails by Lin hebben ze vanaf het begin begrepen dat het bij een nagelstudio niet draait om slechts de producten. De beleving en het adviseren van de klanten is zeker zo belangrijk. “Nu er een maatstaf in het leven is geroepen voor klanttevredenheid, wilde ik graag een erkenning als 5-sterrenspecialist. De visie van het keurmerk past perfect bij ons. Een goed advies is immers goud waard. We willen de klant niet slechts een product verkopen, maar juist een fijne beleving garanderen”, aldus Linda. “Hierdoor weet u zeker dat u bij een nagelstudio aanklopt, waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen”.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk onze reviews op: https://www.5sterrenspecialist.nl/nails-by-lin/beoordelingen.html

Graag tot ziens in onze nagelstudio aan de Gasthuisstraat 105 in Kaatsheuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen