ONI wil ongeslagen thuisstatus behouden tegen Peursum

Foto:

Na de misschien wel beste wedstrijd van de afgelopen jaren van vorige week tegen Willem II staat de ploeg van Erwin Verheij weer met beide voeten op de grond en dat zal nodig zijn ook om ook maar iedere vorm van onderschatting van de volgende tegenstander tegen te gaan.

ONI moet a.s. Zaterdag vanaf 14.45 volle bak vooruit om de directe concurrentie die afgelopen weekend allemaal punten wisten te pakken bij te kunnen benen en om zo aansluiting te houden en zich te kunnen nestelen in de top 4. Dat dit absoluut geen gemakkelijke opdracht zal zijn, werd duidelijk in de uit wedstrijd waarin ONI niet verder kwam dan 1-1, na 22 sec stond men hier met 1-0 voor, en in het vervolg van deze wedstrijd ONI zich lelijk het kaas van het brood liet eten door een veel agressiever PEURSUM.

Ook de jongste uitslag van PEURSUM tegen het hoog geplaatste Good luck verraad dat deze ploeg uit Giessenburg niet zomaar over de knie word gelegd. ONI zal met 110% Strijd,Passie en Beleving deze wedstrijd moeten ingaan wil men de ongeslagen thuis status behouden. Niet alleen de thuis status is een drijfveer, maar zeer zeker de positie op de ranglijst eist een maximale score van de OranjeBlauwe brigade om zoals gezegd mee te blijven doen om een na competitie ticket. Zoals de ONI vlag er nu bij hangt zal ONI op bijna volle oorlogssterkte kunnen aantreden en is het te hopen dat het griepvirus wat nog steeds rond waard her en der, het Sport Park ‘T Wiel links laat liggen. De leidsman van deze middag Dhr van Wanrooy uit Kaatsheuvel zal om 14.45 ten tijde van de aftrap geassisteerd worden door PUPIL van de WEEK OLLIE WASSINK.

ONI 2 MAAKT ZICH OP VOOR DERBY TEGEN OLYMPIA
De manschappen van Ad Broeders staan zaterdag ook voor een zeer lastige opdracht, namelijk de punten mee nemen van Sportpark Crispijn waar men om 13.00 aantreed tegen OLYMPIA’60 2 ONI 2 dat afgelopen zaterdag een duur punt pakte tegen mede titel kandidaat WSC heeft zich ook bij de bovenste 4 genesteld op de ranglijst, en deze positie geeft de mannen van 2 ook recht op Na Competitie.

Het is dus van groot belang dat ONI een punt of de punten mee terug neemt naar ‘s Gravenmoers grondgebied. Dat deze wedstrijd leeft in de harten van de mannen van het 2e werd zaterdag wel duidelijk, amper was het laatste fluitsignaal verstomt en men sprak al van DE DERBY die er aan zit te komen. En om het Derby gevoel allemaal nog meer te laten leven, staat er eveneens om 15.00 de DERBY der VETERANEN op het programma bij Olympia.

Om dan maar niet te spreken over het DERBY gevoel bij de jeugd wedstrijd ONI B – DONGEN, ook hier zullen de sentimenten hoogtij vieren en beloofd het spanning van begin tot het einde. Zoals u ziet, een heerlijke voetbalmiddag voor de boeg met hopelijk leuke en bovenal sportieve wedstrijden.

PROGRAMMA ONI 1 APRIL
14.45 ONI 1 – PEURSUM
12.30 ONI B – DONGEN
11.00 ONI C – REESHOF
10.30 ONI D2 – BOEIMEER
10.00 ONI E1 – BARONIE
13.00 OLYMPIA – ONI 2
13.00 SLEEUWIJK – ONI 3
15.00 OLYMPIA – ONI VE
12.45 DIA – ONI D1
09.00 HELVOIRT – ONI E2
10.30 VCW – ONI F
12.00 WASPIK – ONI mini

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen