Amazones PSV De Edele Hoefjes in de prijzen

Foto:

Terwijl iedereen genoot van het goede weer, genoten twee wedstrijdamazones van PSV De Edele Hoefjes van hun mooie wedstrijdresultaat.

Het is even stil geweest qua wedstrijdnieuws rond Sanne Verstijnen (foto boven). Dat komt omdat ze achter de schermen hard trainde met haar pony Replay. Sanne wilde graag goed voor de dag komen in de volgende klasse. Afgelopen weekend was het zover en heeft Sanne haar debuut gemaakt in de klasse M1 met Replay. Het harde trainen is beloond want de dressuurproef werd beoordeeld met 189.5 punten (en dus een winstpunt) en een mooie tweede plaats. Sanne vertelt: “Ik ben erg tevreden en nu op naar de selectiewedstrijden!”. Want ook Sanne wil natuurlijk komend seizoen zich kwalificeren voor de Brabantse kampioenschappen bij PSV De Edele Hoefjes.

Bij de paarden is het Quincy Meulblok afgelopen weekend ook weer gelukt om met haar paard Pure Bf’s Antrax bij het springen in de klasse M te winnen. Quincy laat op een mooie wijze zien dat ze haar springkwaliteiten niet alleen bij de pony’s kon laten zien maar dat ze met haar 14 jaar ook bij de paarden een amazone is om rekening mee te houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen