ONI wil ongeslagen status vasthouden tegen Dubbeldam

Foto:

A.s zaterdag zal ONI de ongeslagen thuis status willen vasthouden en verlengen als het Dortse DUBBELDAM op bezoek komt.Dat het dan vanaf de eerste minuut bij de les moet zijn is een duidelijk verhaal, zeker als men kijkt naar het slappe begin van vorige week uit bij Schelluinen.

Het zou de mannen van Erwin Verheij en Erik de Weijer sieren als men a.s Zaterdag de verloren wedstrijd bij Schelluinen naar de vergetelheid zou spelen met de nodige strijd passie en beleving. Wil ONI uitzicht houden op een plaats bij de nummers 2 t/m 4 dan zal er gewonnen moeten worden. Hoe men de punten binnenshuis wil houden is niet belangrijk, de punten moeten hier blijven, niet goedschiks dan kwaad schiks.

Men is het de hondstrouwe supporters verplicht om voor eer herstel te gaan en om zo te voorkomen dat de eens zo trotse nr 2 afzakt naar een plaats die helemaal nergens recht op geeft. Alles en iedereen is bezig om het vlaggenschip het naar de wens te maken, sponsoren spreken hun vertrouwen uit, vrijwilligers zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is, en alzo hebben deze ONI fanaten recht op een ONI wat anderhalf uur strijd levert en tot het gaatje gaat om zich te rehabiliteren voor de afgelopen weken.

Het zal dan a.s Zaterdag ook aanhaken of afhaken worden voor ONI. Al deze bespiegelingen laten er geen misverstanden over bestaan dat het zaterdag een spannende pot zal worden, een pot voetbal waar de vonken vanaf vliegen, op de goede manier, en waar ONI zoals gezegd de ongeslagen thuis status zal moeten vast houden om mee te blijven doen om de mogelijke prijzen aan het eind van de rit. Het wordt dus een eerste FINALE van de nog resterende 9 wedstrijden. De wedstrijd zal onder leiding staan van de Dhr Akooy, die met de tos geholpen zal worden door PUPIL VD WEEK NADYA LAUFFER.

PROGRAMMA ONI 4 MAART
14.45 ONI 1 – DUBBELDAM
15.00 ONI VE – TSC
12.30 ONI A – MVV
11.00 ONI C – MADESE B
10.30 ONI D2 – ZIGO
10.00 ONI E1 – TSC
14.30 NOAD – ONI 2
12.30 GDC – ONI 3
16.00 JEKA – ONI B
09.30 BOEIMEER – ONI D1
09.00 DESK – ONI E2
11.30 TERHEIJDEN – ONI F

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen