Boerke Mutsaers voor Severijns en V.d. Wiel

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje werd voor de twaalfde keer het Restaurant Boerke Mutsaers Tilburg dartstoernooi gehouden. Er was ook dit jaar weer sprake van van een uitstekende bezetting. Door wederom een mooie en gezellige strijd.

In de winnaarronde ging de winst naar Nico Severijns en Willy v.d. Wiel. Zij versloegen Natalie en Jim v.d. Nieuwenhuizen met 3-0. Jim en Natalie kwamen in de finale door met 3-2 te winnen van Marcel Verbunt en Coné v.d. Nieuwenhuizen. Willy en Nico wonnen in de semi-finale van Ton Kemmeren en Karin Dirven. Het werd hier 3-0.

V.d. Ven en Cleijn winnen verliezerronde
In de verliezerronde ging de titel naar Jac v.d. Ven en Wim Cleijn. Zij versloegen Nick Diren en Frans Kemmeren. In de poulewedstrijd waren Nick en Frans nog te sterk voor Jc en Wim. Frans en Nick kwamen in de finale door met 2-1 te winnen van John van Strien en Wilma Kemmeren. Jac en Wim wonnen in de halve finale van Peter Grootswagers en Rini Netten. De hoogste uitworp ging naar Peter Grootswagers met 91.

Bonnen Boerke Mutsaers
Traditiegetrouw werden er onder de nog aanwezig deelnemers twee dinerbonnen van Boerke Mutsaers ter waarde van elk € 50,- verloot. Deze werden gewonnen door John van Strien en Jac v.d. Ven. Het bleef gezellig tot in de late uurtjes. Al met al werd het een mooie opwarmer voor de carnaval.

Erelijst Boerke Mutsaers dartstoernooi:
2006: Corné Faro en Wil Luiken
2007: Benito v.d. Pas en Rob Emmen
2008: Rob Emmen en Frans Kemmeren
2009: Jac v.d. Ven en Nicole Verstijlen
2010: Wiek Claassen en Ad van Dongen
2011: Wim Cleijn en Ernest v.d. Kaay.
2012: Patty v.d. Wiel en Wim Cleijn
2013: Patty v.d. Wiel en Nick Dirven
2014: Goof Verbunt en Frans Kemmeren
2015: Janus Jansen en Willy v.d. Wiel
2016: Evert de Leeuw en Goof Verbunt
2017: Willy v.d. Wiel en Nico Severijns

Aankondiging

Wedstrijd in Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 4 maart wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Het toernooi kenmerkt zich door de sfeer van gezelligheid en sportiviteit, waarbij er kansen zijn voor iedere darter. Dit vanwege het feit dat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met dit koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. Voorop staat echter dat je een leuke avond hebt. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint, zoals altijd om 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen