Maxx Mode nieuwe sub sponsor VV Dongen

Foto:

In januari werd de vernieuwde winkel van Maxx Mode nog feestelijk geopend door de burgemeester. Zij vond dat Dongen trots mag zijn op ondernemers die constant bezig zijn om beter te zijn. En dat is nu juist één van de redenen dat Maxx Mode zich als sponsor aan VV Dongen heeft verbonden. Net als deze ondernemer doen ook de voetballers van VV Dongen er alles aan om steeds beter te worden.

Gerry Oerlemans en dochter Cindy Molendijk vormen het gezicht van de succesvolle modezaak voor een maatje meer. Inmiddels heeft Maxx mode zelfs landelijke bekendheid en populariteit opgebouwd. Dit heeft alles te maken met de zorgvuldig gekozen collectie, gastvrijheid en vriendelijkheid waarmee klanten ontvangen worden. In de winkel aan de Tramstraat is een uitgebreide collectie met modieuze kleding voor een maatje meer te vinden. De bekende merken die gevoerd worden zijn onder andere: Zhenzi, Xtwo, yoek en Chalou.

Gerrie, Cindy en medewerker Jacqueline zijn er helemaal klaar voor om klanten in hun nieuwe winkel te ontvangen en te voorzien van het juiste advies. “We hopen dat vele Dongenaren en klanten van ‘buiten’ onze winkel en onze collectie de komende tijd komen bewonderen. We hebben er heel veel zin in,” aldus Cindy.
 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen